الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم دختر باز نباشه یعنی قبل ت هم دختر باز نبوده و عاشق شده بودهشاید با رابطه ج کنار بیام ولی با را ...
عشق توش همه چی هست مثل قدیم نیست الان اوضاع فرق کرده و احتمالش هست آدم از عشق کور بشه و دست به کارای اشتباه بزنه ممکنه درگیر آدم اشتباه شده باشه ولی به اون آدم اشتباه که خیانت نکرده بود کسی که خیانت کارا و با عالم و آدم رابطه ی جنسی داشته دختر باز هست نه کسی که با یه آدم اشتباه قبلا وارد رابطه شده بود
این خوبه که آدم تجربه ای نداشته باشه و هرچیزی که از اون هست مال خودت باشه ولی آدمای درست و خوب هم ممکنه اشتباه بکنن یا اشتباه کرده باشن ولی این دلیلی بر بد بودن اون ها نیست
دیگه عزیزم هر خانواده ای همونطور باشه بچه هاشونم همونطوری بزرگ میشن. طرز فکرتو با حرفای اون خراب نکن. الانم فک کنم سنت کمه از این رفیقای سمی دوری کن . متاسفانه بحثای جنسی کل جهان رو فراگرفته و جوون ها بجای اینکه دنبال یه هدفی برن خودشونو درگیر این مسائل میکنن چون غریزه ای هس که کنترل نشه نمیشه جلوشو گرفت این همه تجاوز و.... رو میبینی که زیاد شده