2777
2789
بستگی به شناخت داره اگه آدم خوبیه و عشقش بهم صادقانه است آره میتونم کنار بیام خودمم رابطه نداشتم آدم ...

عزیزم دختر باز نباشه یعنی قبل ت هم دختر باز نبوده و عاشق شده بوده

شاید با رابطه ج کنار بیام ولی با رابطه عاشقانه هرگزززز

وای دقیقاولی متاسفانه پسره پاک پیدا نمیشه :)

چرا حتما هست 

همینطور که دخترایی داریم که تا الان سراغ دوست پسر و این چیزا نرفتم پیرایی هم داریم که اهل دوست دختر و این چیزا نبودن 

هست ولی کم است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقا!

من خودم میگم برام مهم نیست، خودم رابطه نداشتم 

با اینحال برام مهم نیست

چون زمانی که من توی زندگیش نبودم رابطه داشته

مگه من بودم و رابطه داشته؟

من فوضول زمانی که خودم نبودم که نیستم

goftino.com/c/kM6btL 

نمیتونم قبول کنم چون خودمم رابطه نداشتم دوم از کجا معلوم از طرف بیماری جنسی نگرفته باشه ، سوم ممکنه ...

منم گاهی با خودم فک میکنم ک احتمال داره بازم بعد ازدواج پارتنرم به اون راه کشیده شه و ینفر براش تکراری باشه 🫠

عزیزم دختر باز نباشه یعنی قبل ت هم دختر باز نبوده و عاشق شده بودهشاید با رابطه ج کنار بیام ولی با را ...

عشق توش همه چی هست مثل قدیم نیست الان اوضاع فرق کرده و احتمالش هست آدم از عشق کور بشه و دست به کارای اشتباه بزنه ممکنه درگیر آدم اشتباه شده باشه ولی به اون آدم اشتباه که خیانت نکرده بود کسی که خیانت کارا و با عالم و آدم رابطه ی جنسی داشته دختر باز هست نه کسی که با یه آدم اشتباه قبلا وارد رابطه شده بود

این خوبه که آدم تجربه ای نداشته باشه و هرچیزی که از اون هست مال خودت باشه ولی آدمای درست و خوب هم ممکنه اشتباه بکنن یا اشتباه کرده باشن ولی این دلیلی بر بد بودن اون ها نیست

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻
خب معلومہ شوھرش نیست دیگہ ھمون دوس پسرشہبعدشم قبل اون بودہ چ ربطی دارہمھم اینہ با طرف ھست خیانت نکنہ

اها 

اگه از رابطه با آدمای مختلف ایدز بگیره و دختره هم انتقال بده چی؟

منم گاهی با خودم فک میکنم ک احتمال داره بازم بعد ازدواج پارتنرم به اون راه کشیده شه و ینفر براش تکرا ...

صد در صد طعم رابطه با یک نفر و رابطه با چند نفر مختلف خیلی فرق میکنه و زیر زبونش میمونه مثل یه آتیش زیر خاکستر حالا کی گر میگیره خدا میدونه 

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
جالبه که مادر و خاله ش هم باهاش هم فکر بودن 🫠

دیگه عزیزم هر خانواده ای همونطور باشه بچه هاشونم همونطوری بزرگ میشن. طرز فکرتو با حرفای اون خراب نکن. الانم فک کنم سنت کمه از این رفیقای سمی دوری کن . متاسفانه بحثای جنسی کل جهان رو فراگرفته و جوون ها بجای اینکه دنبال یه هدفی برن خودشونو درگیر این مسائل میکنن چون غریزه ای هس که کنترل نشه نمیشه جلوشو گرفت این همه تجاوز و.... رو میبینی که زیاد شده