2777
2789
دیگه عزیزم هر خانواده ای همونطور باشه بچه هاشونم همونطوری بزرگ میشن. طرز فکرتو با حرفای اون خراب نکن ...

من ۱۸ سالمه 

ولی خب مامانم میگه آدم باید دوست خوب و بد داشته باشه تا آدمای اطرافشو بشناسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا خیلی تفاوت هست ولی ببین استارتر واسه من مهم ترین چیز حقیقته طرف اگه بیاد حقیقت رو بگه (کامل و ...

ولی اگه یک پسر همه چی تمومممممم 

بیاد عاشق آدم بشه

و بعد بگه من قبل تو عاشق یکی بودم و باهاش رابطه داشتم

همیشه آدم ته دلش یک جوریه که اون رابطه چه جوری بوده؟

عاشق اون بوده و هنوز به اون فکر می‌کنه و...

هزار جور ذهن آدم درگیر میشه 

این واقعیت ما خانم هاست

واقعا هم خودشم بد ۲ تا پسر

هعی واقعا چرا جامعمون اینجوری شد و داریم به این سمت میریم 

قشنگ چند تا فیلم خارجی ببین مطمئن باش با این مسیر ایران هم چند سال دیگه مثل همون جا میشه 

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

من ۱۸ سالمه ولی خب مامانم میگه آدم باید دوست خوب و بد داشته باشه تا آدمای اطرافشو بشناسه

خیر الان موقع ساختن زندگی و آیندته

دوستای نادرست ذهنو درگیر میکنن

یه بنده خدایی میگفت کم کم دغدغه دوستاتون میشه دغدغه شما.

اگه دغدغش ساختن آیندش باشه تو هم باهاش هم مسیر میشی و اگه دغدغش همین چیزای حاشیه ای باشه ذهنتو درگیر میکنه مثل الان که تاپیک زدی

ولی اگه یک پسر همه چی تمومممممم بیاد عاشق آدم بشهو بعد بگه من قبل تو عاشق یکی بودم و باهاش رابطه داش ...

خب واسه ما پسرا هم همین هست ولی من سعی میکنم که نباشه واسم چون خیلی مهمه واسم حقیقت گویی 

نمیخام وارد جزئیات بشم ولی من یبار توی عمرم یه رابطه ای تجربه کردم (اونم مجازی) و همون اول همه حقیقت هارو گفتم و انتظار داشتم اونم بگه و با تاکید گفتم چیز دیگه ای نیست گفت نه

بعد چند ماه چیزایی فهمیدم که همون باعث جدایی شد 

نه بخاطر اینکه اون چیز هارو تجربه کرده بود 

بخاطر اینکه پنهان کرد و نگفت و دروغ گفت بهم 

باعث شد خیلی روی دروغ و پنهان کاری حساس بشم خیلی خیلی اصلا شده فوبیام 

واسه همین خودم هیچ موقع دروغ نمیگم ولی یکی یه دروغ بگه یا یه پنهان کاری کنه دیگه واسم تمومهه.

🖤 «گاهی بعضی چیزها رو بهتره فقط توی دل نگه داشت… نه از روی ترس، نه از روی ضعف؛ فقط چون همه ظرفیت شنیدنش رو ندارن.»

خیر الان موقع ساختن زندگی و آیندتهدوستای نادرست ذهنو درگیر میکننیه بنده خدایی میگفت کم کم دغدغه دوست ...

دقیقا درست میگه و کامل صحیح 

خیلی تاثیر داره حالا استارتر بره دانشگاه و خوابگاه می‌فهمه که همین هم اتاقی و دوست بد یا خوب چقدر می‌تونه موثر باشه و ادامه دادن با آدم بد خیلی خطریه خیلی 

خب منم میگم اگه قبل من عاشق بوده باشه بعد بیادش سمت من نابود میشم🫠

واقعیت اینه همه ی ما آدمیم و ممکنه وارد ارتباط اشتباه بشیم دلیلی نمیشه چون تجربه نداشتیم حق به جناب بگیم نه من اشتباهی ازم سر نزده و بقیه بدن و نمیشه نمیتونم باهاش کنار بیام 

عشق چیز طبیعی قبلا عاشق بوده اگه الانم عاشق گذشته اش بود دیکه بودنش با تو چی هست رابطه های اشتباه اصلا سو تفاهم هست و عشق نبوده منظور من تجربه اش بوده و الا اگه طرف عاشق گذشته اش بود تو گذشته اش میموند عزیزم

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻
اگه ازدواج نمیکردین بد میشد

مطمئن بودم ازش بعد کلی و میدونستم جدیه وگرنه هیچ وقت اجازه نمی‌دادم 

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟