خانما من دوتا بارداری طبیعی داشتم که توقف رشد پیدا کردن و هردورا مجبور شدم کورتاژ کنم بعد بخاطر مشکل اسپرم رفتیم سراغivf و درمان ایمنی خودم از سرم و چسب جنین و...تا الان ۳بار تخمک کسی کردم و ۵بار انتقال دادم فقط بار دوم مثبت شد که خارج رحمی بودو با امپول سقط شد،۶تا جنین ۵روزه داشتم اونام منفی شد،از استراحت مطلق و نسبی و تغذیه و...هرکاری بگین کردم
امروز روز ۱۰ انتقال دوتا جنین ۳ روزه بود که بی بی منفی شد ضخامت و خونرسانیمم خوب رود عکس رنگی قبل و بعد خارج رحمی دادم خداروشکر خوب بود لطفا هرکطی تجربه داره بگه چیشد که انتقالتون مثبت شد و چیکارکردین ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی سخته یه چیزی که تو زندگی به وجودت به روحت گره خورده مادر بودن ،و اینکه دریچه خلقت باشی بشه برا ...
من دچار یه خلأ و اندوهی هستم که از درون ذره ذره داره آبم میکنه...منم قرار بود بعد چندماه دوباره تکرار کنم ولی هنوز احساس خستگی و شکست قبلی باهامه، باید ببینم کی میتونم سرپا بشم ولی بهزیستی هم ثبت نام کردیم...تا ببینیم خدا چی میخواد
نمیدونم شوهرم که میگه بچه از پرورشگاه و جنین اهدایی و رحم اجاره ای و..من خودم میگم باز تخمک کشی
بهترین برات رقم بخوره. منم شوهرم میگه رحم اجاره ای هرچند دکتر چنین پیشنهادی نداده ولی خودم دوستت ندارم. از اون طرفم هر بار منفی میشه تا مدت ها به هم میریزم و میگم اصلا ولش کن