2777
2789
عنوان

چندین بار انتقال جنین ناموفق

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 73 پست
🤣🤣اینم بجورشه یکی باید بگه بشم یکی بگه نشمیبار برا انتقال رفته بودم خانمه میگفت من ۱۰بار انتقال دا ...

یا ابلفففففففض 

حکمت خدارو شکر

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷سال و ۳۶ سالمه

من سه سال بود ازدواج کرده بودم و دوتا بارداری ناموفق داشتم با چهار بار آی یو آی ناموفق

خلاصه یه شب گفتم دیگه بچه نمیخوام خسته شدم از دکتر رفتن

خودمو سرگرم زندگیم کردم ورزش کردم و اینا

بعد یه سال کاملا طبیعی باردار شدم

ممنون عزیزم خدا برات نگهش داره امیدوارم برا من و امثال منم بخواد

الهی امین الهی بحق علی اصغر امام حسین هرچ زودتر دامنتون سبز بشه بچهای سالم و صالح و پرروزی نصیبتون بشه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ما هم دقیقا همینطور، به هر دری زدیم نشد

خیلی سخته یه چیزی که تو زندگی به وجودت به روحت  گره خورده مادر بودن ،و اینکه دریچه خلقت باشی بشه برات ارزو

هستن کسایی که میگن اول سلامتی خودمون که شاید هم اون درسته اما من به اب و اتیش زدم و میزنم که بشه

خیلی سخته یه چیزی که تو زندگی به وجودت به روحت گره خورده مادر بودن ،و اینکه دریچه خلقت باشی بشه برا ...

من دچار یه خلأ و اندوهی هستم که از درون ذره ذره داره آبم میکنه...منم قرار بود بعد چندماه دوباره تکرار کنم ولی هنوز احساس خستگی و شکست قبلی باهامه، باید ببینم کی میتونم سرپا بشم ولی بهزیستی هم ثبت نام کردیم...تا ببینیم خدا چی میخواد 

نمیدونم شوهرم که میگه بچه از پرورشگاه و جنین اهدایی و رحم اجاره ای و..من خودم میگم باز تخمک کشی

بهترین برات رقم بخوره. منم شوهرم میگه رحم اجاره ای هرچند دکتر چنین پیشنهادی نداده ولی خودم دوستت ندارم. از اون طرفم هر بار منفی میشه تا مدت ها به هم میریزم و میگم اصلا ولش کن

من همین تجربه های شما رو دارم بارها پانگچر و انتقال منفی باور کن دقیقش از دستم در آمده شاید 7تا 8تا ...

آخه مسئله این سن هم میره بالا و با هر بار ای وی اف کیفیت همه چی میاد پایین. شما چند سالگی باردار شدین؟ 

چند سال درگیر ای وی اف بودین؟