2777
2789

یعنی هی میرم تو اینستا یکی شوهر ژاپنی گرفته یکی امریکایی یکی هلندی یکی کره ای دنیارو فتح کردن لعنتیا

ولی خدایی چه رمزی میزنن چیکار میکنن 

یعنی بری خارج حله دیگه؟😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اون دخترا وضعشون خوبه موفقن اونام از خداشون باشه

مهاجرت کردن از نظر اونا فکر نکنم موفقیت خیلی شاخی به حساب بیاد که بگی از خداش باشه

اره تو ایران درحد اپولو هوا کردنه ولی اونجا فک نکنم😂

مهاجرت کردن از نظر اونا فکر نکنم موفقیت خیلی شاخی به حساب بیاد که بگی از خداش باشهاره تو ایران درحد ...

معمولا کساییکه تو ایران وضعشون خوبه مهاجرت میکنن و اون ور هم وضعشون ممکنه حتی از خیلی شهروندای اروپاییم بهتر باشه 

معمولا کساییکه تو ایران وضعشون خوبه مهاجرت میکنن و اون ور هم وضعشون ممکنه حتی از خیلی شهروندای اروپا ...

هعی اره درست میگی😞 خدا شانس بده😂پول و قیافه کارشون رو درآورده 

هعی اره درست میگی😞 خدا شانس بده😂پول و قیافه کارشون رو درآورده

چی پسرای خارجی جذابه؟خودم پارتنرم ایرانی بود ولی ایران زندگی نمیکرد میگفت پسرای اینجا کافه بری باید دونگ خودتو بدی اصلنم اهل زن گرفتن نیستن