2777
2789
عنوان

میخوام درخواست طلاق توافقی بدم با 2تا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 69 پست
میشه یکم از چالش هاشو بگی...احساس می کنم چاره ای ندارم ...شوهرم خیلی اذیتم می کنه

ببین پدر و مادرت سنی ازشون گذشته دنبال آرامشن ولی خب بچه ها طبیعتشون بازی و شیطونی و گاهی عوا با هم هست خب بخوای نخوای دلخوری و تذکر پیش میاد، بچه ها به خاطر رو حیه ی حساسشون بهشون برمی خوره یا خودت اصلا مثل زمان مجردی تو خونه ی پدرت احساس راحتی نمیکنی مثل مهمون هستی یا پدر و مادرت بخوان  راهنمایی یا نظری بدن چه در مورد خودت یا بچه هات حس دخالت کردن بهت دست میده یا بالعکس شما نظری بدی اونا حس دخالت کردن دارن و ...ببین اینا ساده ترینش بود که من گفتم خیلی زیاده خواهر خیلی  

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من واقعیت هارو میگم ینی شما میگی بچه هارو ببره بندازه رو خانوادش و مرده هم بزاره تنها ازش پولم نگیره ...

عزیزم شما درست می گی...اما گاهی مجبوری چاره ای نیست...چیکار کنم بچمو...بزارم پیش یه آدم معتاد....مجبورم کار کنم 

باخرجیش کاری ندارم میتونه بره سرکار من‌خودم تو این شرایطم پدرم جونش در میره برای دخترم و بیشتر از ه ...

مجردم

همه مث شما خانواده ساپورتیو ندارن شاید خانواده شما وضعشون خوبه و حمایتگر باشن دلیل نمیشه برای همه همین باشه

بنظر پدر مادر دختر گناه دارن بخان خرج بچه های ی نفر دیگ رو بدن؟ بنظرم نباید هیچ مردی همینجور رها کرد مسوولییت کاراشو انداخت گردن بقیه

من واقعیت هارو میگم ینی شما میگی بچه هارو ببره بندازه رو خانوادش و مرده هم بزاره تنها ازش پولم نگیره ...

وقتی پول نمیده چیکار کنه

بچه ها رو بزاره پرورشگاه

واقعیت یه چیز دیگه

به حرف بله حرفات قشنگه ولی برو تو جانعه ببین چه خبره

وقتی پول نمیده سر بچه هاشو ببره

چشماتو باز کن واقعیتو ببین

مجردمهمه مث شما خانواده ساپورتیو ندارن شاید خانواده شما وضعشون خوبه و حمایتگر باشن دلیل نمیشه برای ه ...

بعضی پدرا بی مسئولیتن 

پدرو مادر من وضعشون عالی نیست متوسط و معمولی باز نشسته اس پدرم 

اما خب بخاطر مهری ک تو دلشون هست این کارو میکنن 

اما بااین حال شرایط طلاق خیلی بده 

من زندگی فوق العاده خوبی دارم 

اما باز 

طلاق و جدایی 

منو از پا در اورده 

انشاالله هیچ کس تو این شرایط قرار نگیره اونم با وجوذ بچه 

تو این زمونه هرچقدم خرج بچه میکنی باز کم میاری 

اما خب بچه اته نمیتونی هیچوقت ازش بگذری 

بعد تو مادر نشدی ک بفهمی یه مادر با یه مرد معتاد چی میکشه 

با چنگ و دندون باید بچه هاشو نجات بده

بله شایدم حق با شماست ادم باید تاوان انتخاباشو بده و حتی خانواده ادم

خب دیگه شده و شوهره معتاده و دست بزن داره 

الانو باید چیکار کنه مهمه

پسرم یه همکلاسی داشت پدره معتاد  مادره طلاق گرفته بود بچه هام با خودش خانواده اشم حمایتش نمیکردن

میدونی مجبور بود تخمکاشو بفروشه اتفاقا با یه پسرم صیغه کرد ولی پسره ولش کرد رفت تو خونه های مردم کار میکرد

خانواده شوهرش اصلا نمیگفتن نوه هامون در چه حالن