2777
2789

میخوام به شوهرم بگم مهریه آمو می بخشم در عوض بچه هامو می گیرم...میخوام با مادرو پدرم زندگی کنم ....نظراتتون رو میشه بهم بگین ‌‌....فقط لطفا کسایی که فقط بالای چند سال تجربه زندگی مشترک دارن نظر بدن..‌ممنون شاغل نیستم...اما خوب بعداً میرم دنبال شغل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق سخت ترین کار دنیاست با دوتا بچه  منی که بچه طلاقم و پر از تجربه تلخم میگم‌اینو

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

بچه ها شو میخای ببری خونه پدر و مادر خودت بزرگ کنی بدون پول؟ پدر مادرت پول دارن قبول کردن؟

بچه هاشو چیه؟؟؟

بچه ی خودشم هست 

مادر اون بچه اس جوری حرف میزنی انگار 

راجب یه غریبه میگی 

ادم گرسنگی ام بکشه نباید بچه اشو تنها بزاره 

اح

حضانت نمی تونی در ازای بخشیدن مهریه بگیر.  چون حضانت حقی هست که واگذار نمی شه.  

مثل وکالت دادن به کسی هست. شما ممکنه به کسی وکالت بدی ولی هر لحظه اراده کنی می تونی باطلش کنی حضانت پدر هم همین طور هست 

مهریه رو می بخشی. بعد چند ماه طرف می ره می گه می خوام خودم حضانت بچه هام داشته باشم و حضانت شما باطل می شه 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

خب کار نداری خونه نداری مستقل نیستی بچه هارو میخوای چیکار

پدرت میتونه خرج ۳نفرو بده؟

بچه هات یا خانوادت سختشون نمیشه اینجوری زندگی کنید؟

بنطرم بچه هارو بده پدرشون شاید خودت بخوای ازدواج کنی

طلاق که ازاسمش مشخصه مثل باتلاق میمونه اگه بتونی ازش بیای بیرون که خیلییی عالی میشه  درضمن  حتما حتما شاغل شو که خرج بچه هات نیفته رودوش پدرومادرت گناه دارن وخودتم راحتری اینجوری لعنت ب نامردایی که باوجود بچه ادمو ب طلاق وادار میکنن لعنت