2777
2789
عنوان

میخوام درخواست طلاق توافقی بدم با 2تا بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 69 پست
چاره چیه...مجبوریم

بعدا ممکنه بچه ها رو ازت بگیره. حضانت رو بهت میده ولی ولایت برای پدره و هر وقت صلاح بدونه بچه ها رو میبره. در ضمن زندگی کردن خونه پدر و مادر سخته. فکر همه چیز رو بکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم مامان بابای من 34 سال زندگی کردن با دعوا و آبروریزی دوتا بچم این وسط شدیم گوشت قربونی و وسط میدون جنگ بزرگ شدیم همیشه میگم کاش مامانم همون موقع طلاق میگیرم حتی زمانی که من نوزاد بودم 

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

فامیل مرد رو داره بنظرت درسته پدر مادر دختر بیان خرج بچه های مردم بدن؟

باخرجیش کاری ندارم 

میتونه بره سرکار  

من‌خودم تو این شرایطم 

پدرم جونش در میره 

برای دخترم و بیشتر از هرکسی تو این دنیا خرج دخترم میکنه 

و شدیدا بهش وابسته اس 

صب تاشب زندگیشو گذاشته برای دخترم ک هفت سالشه 

میدونی نوه چقد شیرینه؟؟

یا مادر بودن چقد لذت بخشه 

من هیچوقت نتونستم از دخترم دل بکنم 

بهترین خواستگارمو ک جونشو برامن میداد 

و همه جوره منو قبول داشت حتی با بچه میگفت 

محضری همه شرایط و امضا میکنم و....

فقط چون یک بار مادرش حرف بچمو زد قیدشو زدم 

چندین ماه برو بیا و التماس و واسطه 

باز قبول نکردم 

گفتم 

دنیارو فدای دخترم میکنم 

توک چیزی نیستی 

یا مادر نشدی 

یا واقعا بی احساسی ک همچین حرفی میزنی

به نظر من اشتباه با دوتا بچه برگردی خانه پدر و مادرت اول سعی کن کار پیدا کنی به مقدار پول جمع کنی خانه اجاره کنی بعد طلاق بگیری اینطوری سرکوفت پدرومادرت به نظرم سخت تره اونم با دوتا بچه 

خیلی پیشنهادای خوبی میدی!!! همیشه سعی کن تو همه تاپیکا حضور داشته باشی گلم

من واقعیت هارو میگم 

ینی شما میگی بچه هارو ببره بندازه رو خانوادش و مرده هم بزاره تنها ازش پولم نگیره مث حمالا خودش بره کار کنه بدبختی بکشه مرده هم بزاره خوش بحالش برا خودش عشق کنه ن پول بده ن بچه بزرگ کنه 

فامیل مرد رو داره بنظرت درسته پدر مادر دختر بیان خرج بچه های مردم بدن؟

بچه های مردم

پ مادر اینجا چه کاره

به هر صورت مادرشونه

بعد این پدر معتاده

دست بزن داره

شکاکه

این مدل ک حرف میزنی مادر نقشی نداره

فقط بزاد و بروبه و بشوره

اگه ام نشد بچه ها رو ازش بگیرن

پرتش کنن بیرون

دست بزن...اعتیاد...شکاک بودن...بی احترامی...تا حد مرگ منو میزنه

کار داره؟