بچها منو شوهرم سر یه مبلغی توافق کردیم و درخواست دادیم برای طلاق الان من پشیمون شدم میخوام مهرمو اجرا بزارم دیشب بهش پیام دادم که توافق نمیکنم و مهریمو اجرامیزارم اما هیچ جوابی نداده هنوز بنظرتون چه فکری تو سرشه که جواب نداد اینم بگم خیلی از مهریه میترسه حاضره بمیره اما یه قرون نده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم اگر هدفت طلاقه و دلیل محکم داری بزار اجرا هم مهر بگیر هم طلاق. اما اگر دلیل محکمه پسند نداری طمع نکن و همون مبلغو بردار خودتو راحت کن چون تو دادگاه پدرت درمیاد شوهرتم لج میکنه طلاق نمیده ها
پولداره شوهرت؟ اگه اره که مهرتو بگیر اگه نه که قسط بندی میشه اعصاب خوردیه همینو بگیری بهتره
لعنت به این قانون. که زن بنده خدا رو مجبور میکنه از مهرش بگذره و به یه پول کم قانع بشه. اخه یه زن با چهارصد میلیون تو این زمونه چکار کنه؟ من خودم شوهرم مدام حرف طلاق میزنه همیشه یه بهانه واسه قهر پیدا میکنه. اون که میگه دویست بهت میدم. اخه من چکار کنم با دویست. وقتی از پس خرح بچم برنمیام مجبورم ازش بگذرم. چطور از بچم بگذرم؟ چرا قانون انقدر به نفعه مردهاست؟ چرا حق دارن یه زن رو بیارن وقتی خسته میشن بگن برگرد خونه بابات؟ چرا انقدر نامردیه؟