2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 40 پست
۲

عزیزم. چرا میخواستی طلاق بگیری؟ من خودم دلم میخواد طلاق بگیرم و برم ولی با سیصد چهارصد چکار میشه کرد؟ خسته ام از این زنذگی. کاش یه کم قانون بیشتر پشت ما بود. من یه بچه دارم ولی توانایی مالی ندارم. اگه طلاق بگیرم مجبورم بگذرم از بچم اگه طلاق نگیرم شوهرم مدام بدرفتاری میکنه. همش دنبال بهانه و دعواست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگ اون برای قدیم بود میترسیدن الان میدونن قانون پشتشونه اعسار میزنن سکه ۸۰ تومینو هر دوسال ی دونه م ...

اره اون می‌ترسه از اینکه تا آخر عمرش نمیتونه هیچی به حسابش بیاد یا خونه و ماشین به نام خودش بخره چون دولت برای مهریه من برداشتش میکنه

عزیزم. چرا میخواستی طلاق بگیری؟ من خودم دلم میخواد طلاق بگیرم و برم ولی با سیصد چهارصد چکار میشه کرد ...

شوهر من خیلی بداخلاق و عصبیه حیوونیه که دومی نداره منم بخاطر این پشیمون شدم چون با طلاق مجبورم از بچهام بگذرم بعدم با ۴۰۰ چیکار میتونم بکنم خیلی کمه

لعنت به این قانون. که زن بنده خدا رو مجبور میکنه از مهرش بگذره و به یه پول کم قانع بشه. اخه یه زن با ...

میفهمم واقعا این قانون مسخره س خدانکنه کسی پاش به دادگاه باز بشه انقد اذیتش میکنن تا اخر از همه حق و حقوقش بگذره

از طرفی الان اگه طرف چیزی نداشته باشه قسط بندی میکنن سالی ی سکه یا سالی نیم سکه 

بنظرم همون ی مقدار پوله ناچیز بهتر از سکه س

از ما چه مانده،غیر از آرزو؟!

دیگ اون برای قدیم بود میترسیدن الان میدونن قانون پشتشونه اعسار میزنن سکه ۸۰ تومینو هر دوسال ی دونه م ...

مردها خیلی قانون پشتشون هست. دوست من بعد از چهار سال نتونست مهریه بگیره بخشید کخ فقط بره راحت بشه. من خودم شوهرم میگه از خدامه بری تقاضای مهریه کنی چون میدونه هزارتا راه برای پیچوندن هست

شوهر من خیلی بداخلاق و عصبیه حیوونیه که دومی نداره منم بخاطر این پشیمون شدم چون با طلاق مجبورم از بچ ...

نه از بچه هات نگذر. شوهر منم همینه. خوبه یهو قاطی میکنه. دیشب بخاطر یه سوتفاهم یهو قاطی کرد شروع کرد داد زدن. یه بلوز برام خریده بود توی تنم پاره اش کرد. منت یه بلوز سر من میذاره. مرده شور این دنیا رو ببرن که زن انقدر بی دفاعه

لعنت به این قانون. که زن بنده خدا رو مجبور میکنه از مهرش بگذره و به یه پول کم قانع بشه. اخه یه زن با ...

مگه خرج بچه رو باباش نباید بده؟ من فک میکردم حتی اگر حضانت با مادر باشه نفقه بچه با پدره

میفهمم واقعا این قانون مسخره س خدانکنه کسی پاش به دادگاه باز بشه انقد اذیتش میکنن تا اخر از همه حق و ...

اره میگم که شوهر من از خداشه من اقدام کنم برای مهریه چون میدونه سالی یه سکه میدن

نه از بچه هات نگذر. شوهر منم همینه. خوبه یهو قاطی میکنه. دیشب بخاطر یه سوتفاهم یهو قاطی کرد شروع کرد ...

خاکبرسرش همچین مردایی شوهر منم خیلی آشغاله خیر نبینه مرتیکه روانی