بچها منو شوهرم سر یه مبلغی توافق کردیم و درخواست دادیم برای طلاق الان من پشیمون شدم میخوام مهرمو اجرا بزارم دیشب بهش پیام دادم که توافق نمیکنم و مهریمو اجرامیزارم اما هیچ جوابی نداده هنوز بنظرتون چه فکری تو سرشه که جواب نداد اینم بگم خیلی از مهریه میترسه حاضره بمیره اما یه قرون نده
عزیزم. چرا میخواستی طلاق بگیری؟ من خودم دلم میخواد طلاق بگیرم و برم ولی با سیصد چهارصد چکار میشه کرد؟ خسته ام از این زنذگی. کاش یه کم قانون بیشتر پشت ما بود. من یه بچه دارم ولی توانایی مالی ندارم. اگه طلاق بگیرم مجبورم بگذرم از بچم اگه طلاق نگیرم شوهرم مدام بدرفتاری میکنه. همش دنبال بهانه و دعواست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیگ اون برای قدیم بود میترسیدن الان میدونن قانون پشتشونه اعسار میزنن سکه ۸۰ تومینو هر دوسال ی دونه م ...
مردها خیلی قانون پشتشون هست. دوست من بعد از چهار سال نتونست مهریه بگیره بخشید کخ فقط بره راحت بشه. من خودم شوهرم میگه از خدامه بری تقاضای مهریه کنی چون میدونه هزارتا راه برای پیچوندن هست
شوهر من خیلی بداخلاق و عصبیه حیوونیه که دومی نداره منم بخاطر این پشیمون شدم چون با طلاق مجبورم از بچ ...
نه از بچه هات نگذر. شوهر منم همینه. خوبه یهو قاطی میکنه. دیشب بخاطر یه سوتفاهم یهو قاطی کرد شروع کرد داد زدن. یه بلوز برام خریده بود توی تنم پاره اش کرد. منت یه بلوز سر من میذاره. مرده شور این دنیا رو ببرن که زن انقدر بی دفاعه