2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 40 پست
مگه خرج بچه رو باباش نباید بده؟ من فک میکردم حتی اگر حضانت با مادر باشه نفقه بچه با پدره

چرا باید پدر بده. ولی ماهیانه یه مبلغی میدن که اونم انقدر نیست. بهرحال وقتی بچه باهات زندگی میکنه خرج داره باید یه زن امنیت شغلی داشته باشه که بتونه از پس خرج خودش و بچش هم بربیاد. 

نمیشه که من برم بگم بیا آشتی کنیم منتظرم اون بیاد میگم اینکه جواب پیاممو نداد ممکنه شاید اونم پشیمون ...

اره اینکه جواب نداده شاید داره فکراشو میکنه ولی ممکنه دنبال ی راه در رو باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس دختر خوب چرا حرف طلاق رو زدی؟ تو هم مثل خودمی خسته شدی ولی پابند بچه ایم ما. نمیتونیم بگذریم

اره بخدا نمی‌دونم اصلا چی درسته چی غلط مطمئنم حتی اگه برم تو اون زندگی بازم نمیتونم دوست داشته باشم چون که دلم ازش شکسته 

چرا باید پدر بده. ولی ماهیانه یه مبلغی میدن که اونم انقدر نیست. بهرحال وقتی بچه باهات زندگی میکنه خر ...

اره واقعا خرج بچه خیلی زیاده. این مردا اصلا انصاف ندارن اگه بتونن زن و بچه رو دست خالی میفرستن بیرون 

اره اینکه جواب نداده شاید داره فکراشو میکنه ولی ممکنه دنبال ی راه در رو باشه

خودمم فکرمی‌کنم دنبال راهیه برای آشتی چون اگه نمی‌خواست برگردم مطمئنم داد و هوار راه می‌نداخت که چرا زدی زیر حرفت 

اره بخدا نمی‌دونم اصلا چی درسته چی غلط مطمئنم حتی اگه برم تو اون زندگی بازم نمیتونم دوست داشته باشم ...

منم همینم. منم دوستش ندارم. یه ذره منطق نداره‌. دلمو شکسته درستش اینه بذاریم و بریم یه زندگی جدید شروع کنیم ولی بچه ها چی؟😞

اره واقعا خرج بچه خیلی زیاده. این مردا اصلا انصاف ندارن اگه بتونن زن و بچه رو دست خالی میفرستن بیرون

خیلی بی وجدانن. اگه مرد بودن حقش این بود برای زنی که جوونیش رو گذاشته پای زندگی از تفریح و اسایشش گذشته تا بچه اونا رو بزرگ کنه یه زندگی خوب درست کنن تا بتونه بدون ترس از اینده به بچه ها برسه. اخه کی گفته از زن خسته میشن ولش کنن یا برش گردونن خونه پدرش؟ چرا زن دبگه نباید راحت زندگی کنه‌. تازه با یکی دو تا بچه فکر کار کردن باشه

اره اون می‌ترسه از اینکه تا آخر عمرش نمیتونه هیچی به حسابش بیاد یا خونه و ماشین به نام خودش بخره چون ...

خوب کاری نداره ک میتونه با کارت مادرش کار کنه ملکو املاکو ب نام ایشون بخره بعدش قرارداد صلح عمرا باهاش ببنده هزارتا راه برای در رفتن هست