2777
2789
عنوان

مهریه

320 بازدید | 40 پست

بچها منو شوهرم سر یه مبلغی توافق کردیم و درخواست دادیم برای طلاق الان من پشیمون شدم میخوام مهرمو اجرا بزارم دیشب بهش پیام دادم که توافق نمیکنم و مهریمو اجرامیزارم اما هیچ جوابی نداده هنوز بنظرتون‌ چه فکری تو سرشه که جواب نداد اینم بگم خیلی از مهریه می‌ترسه حاضره بمیره اما یه قرون نده

حتی واسه مبلغی که گفتیم رفته ماشینو فروخته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگر هدفت طلاقه و دلیل محکم داری بزار اجرا هم مهر بگیر هم طلاق. اما اگر دلیل محکمه پسند نداری طمع نکن و همون مبلغو بردار خودتو راحت کن چون تو دادگاه پدرت درمیاد شوهرتم لج میکنه طلاق نمیده ها

عزیزم اگر هدفت طلاقه و دلیل محکم داری بزار اجرا هم مهر بگیر هم طلاق. اما اگر دلیل محکمه پسند نداری ط ...

بابام نمیزاره توافق کنم و اینکه بچهام کوچیکن خودمم از طلاق منصرف شدم

بابام نمیزاره توافق کنم و اینکه بچهام کوچیکن خودمم از طلاق منصرف شدم

اها ینی دلت میخواد طلاق نگیری؟ اگه اینطوره ک راضیش کن زندگیتونو بکنید. اگه بزاری اجرا کینه ب دل میگیره 

عزیزم الان اعسار میزنن دوسالی ی سکه میدن اگر مالی نداشته باشه باید بدویی برای مهریه

باتوجه ب اینکه گفتی میخوام مهریمو بزارم اجرا شک نکن ک هرچیم داره انتقال میده 

پس همون توافقی یچی بگیری بهتره تا پلهای دادگاهو بالا پایین کنی

اها ینی دلت میخواد طلاق نگیری؟ اگه اینطوره ک راضیش کن زندگیتونو بکنید. اگه بزاری اجرا کینه ب دل میگی ...

نمیشه که من برم بگم بیا آشتی کنیم منتظرم اون بیاد 

میگم اینکه جواب پیاممو نداد ممکنه شاید اونم پشیمونه؟ یا مثلاً می‌تونست بگه برو هر غلطی دلت میخواد بکن اما هیچ جوابی نداد

پولداره شوهرت؟ اگه اره که مهرتو بگیر اگه نه که قسط بندی میشه اعصاب خوردیه همینو بگیری بهتره

لعنت به این قانون. که زن بنده خدا رو مجبور میکنه از مهرش بگذره و به یه پول کم قانع بشه. اخه یه زن با چهارصد میلیون تو این زمونه چکار کنه؟ من خودم شوهرم مدام حرف طلاق میزنه همیشه یه بهانه واسه قهر پیدا میکنه. اون که میگه دویست بهت میدم. اخه من چکار کنم با دویست. وقتی از پس خرح بچم برنمیام مجبورم ازش بگذرم. چطور از بچم بگذرم؟ چرا قانون انقدر به نفعه مردهاست؟ چرا حق دارن یه زن رو بیارن وقتی خسته میشن بگن برگرد خونه بابات؟ چرا انقدر نامردیه؟