2777
2789

من هرجا میرم و از سنم میپرسن، سریع به من میگن ازدواج کن. سنت رفته بالا. ازدواج کن، ازدواج خوبه.

درصورتیکه دید من نسبت به ازدواج اصلا خوب نیست و شانس ازدواج خوب رو خیلی خیلی کم میبینم.

آیا بزرگترها واقعا نمیفهمن؟

یا من اشتباه میکنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون بزرگتر ها در فرهنگ قدیمی بزرگ شدن و حق طبیعی خودشون میدونن در زندگی دیگران دخالت کنن و متاسفانه تو همون فرهنگ قدیمی هم نمیشه جواب بزرگتر های فضول و بی‌شعور رو داد 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

استارتر اگه اهل مطالعه و بررسی علمی هستی پیشنهاد میکنم پادکست جافکری ، چهار قسمت آخرش که جدیدا منتشر شده رو گوش بده با دکتر مصطفی نعیمی مصاحبه کرده

مخصوص افرادی که میخان وارد رابطه بشن ، فوق العادس 

لایک نکن😑

خداخیرت بده دختر من دوازدهم هست .امروز میگه یه معلم اومده دوساعت درمورد ازدواج کردن وخوبی هاش گفته .گفته ازدواج کنید  فکر نکنید به هدفی برسید کیس بهتر گیرتون مباد از اینا ملاک ازدواج پرسیده .دخترم میگه مگه نباید درمورد دانشگاه درس کار حرف می‌زد!!!

ازدواج عالیه ،بیسته 

منتها با آدم درستش 

با یه همراه خوب 

نه به هر قیمت و هر شرایطی

و شرایط ازدواج و پیدا کردن یار خوب در زمان حال با گذشته فرق کرده

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

متاسفانه سنشون بالا رفته ولی هنوز نفهمیدن نباید تو زندگی شخصی بقیه دخالت کنن.بهرحال ادمای با تفکر قدیمی همینن یسری مسائل رو نمیفهمن مثلا فکر میکنن دختر ازدواج نکنه بدبخت میشه اینکه دختری نخواد ازدواج کنه یا توقعاتش از زندگی با چیزی که اونا داشتن فرق کنه تو ذهنشون نمیگنجه

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.