2777
2789
نداشتن دوست جنس مخالف زندگی سالم و درک شعور بالا از جامعهاینا رو کامل کردی برو دنبالش

دوست جنس مخالف ندارم 

زندگی سالم تا حدودی دارم * ولی چجوری برم دنبالش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست جنس مخالف ندارم زندگی سالم تا حدودی دارم * ولی چجوری برم دنبالش

چند سالته ؟

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

دوست جنس مخالف ندارم زندگی سالم تا حدودی دارم * ولی چجوری برم دنبالش

اون باید بیاد دنبالت زندگی سالم می‌دونی چیو میگم 

یعنی تو به عنوان یک آدم کامل از لحاظ اجتماعی به بلوغ نسبی رسیده باشی بدونی اعتقادت ایمانت چیه بدن خوب ورزش کنی یک ورزش کوثر مثل فیتنس بدنسازی ایروبیک و... 

آدمای اطرافت کیا هستن آیا اونا آدم های خاصی هستند هدف دارن تو زندگیشون اصلا برات ارزش قائل میشن و....

یک کلام خود شناسی برسی مورد خوب برات جور میشه 

آدما عاشق اعتماد به نفس طرف مقابل میشن تا چهره

آدم هارا حذف کن بگذار ذهنیتی تازه در تو به وجود آید که پز از اندیشه است

اون باید بیاد دنبالت زندگی سالم می‌دونی چیو میگم یعنی تو به عنوان یک آدم کامل از لحاظ اجتماعی به بلو ...

چقد خوب حرف میزنید شما * چجوری اعتماد به نفسمو تقویت کنم

چقد خوب حرف میزنید شما * چجوری اعتماد به نفسمو تقویت کنم

معلومه وقتی میبینی کسی برات ارزش قائل نیست حذفش کن بدون هیچ حرفی حتی اگه عزیز ترینت هم باشه

به بدنت سلامت جسمی و روحیه رسیدگی کن تو هر جمعی نشست و برخاست نکن خیلی حرف نزن بیشتر بشنو تا حرف بزنی

تو ارزشمندی و اجازه نده دیگران اینو فراموش کنن

معلومه وقتی میبینی کسی برات ارزش قائل نیست حذفش کن بدون هیچ حرفی حتی اگه عزیز ترینت هم باشهبه بدنت س ...

چجوری به خودشناسی برسم

لطفاً جواب اینم بدین 

چجوری به خودشناسی برسملطفاً جواب اینم بدین

معلومه زمانی خود واقعیت پیدا می‌کنی که در جدال عقل و قلب منطقی وجود داشته باشه ساده بگم خود واقعیت تو در یک شرایط متشنج و غم مثبت نیاز به تنهایی داره یا نیاز به درد و دل داره ولی تو اینو ازش میگیری گوشی میبینی میری بیرون یک کاری بر خلاف اون منطق و خواسته ات که خود واقعیته انجام میدی اون میشه واقعیت تو مثلا من میدونم در شرایط استرس زا خنده های عصبی دارم و شدیداً ارزش بدنم حس میکنم من این خصلت از خودم میشناسم پس سعی میکنم برم یک فضایی به دور از همه تا کسی متوجه نشه و... امثال این ها این خود واقعی تو یک سری چیزای غلط داره و یک سری درست باید غلط هارو اصلاح کنی 

استاتر سعی کن یک شخصیت خاص بسازی برای خودت از تمام کارها حرفا درس بگیری به گذشته و اینکه چی میشه اهمیت ندی سعی کن اولویت اول زندگی خودت باشی