2777
2789
عنوان

خواهرم ميخاد منو ببره نامه بكارت بگيره

| مشاهده متن کامل بحث + 3915 بازدید | 112 پست
شبیه تجاوز یعنی چی؟ بالاخره یا تجاوز بوده یا خودخواسته البته به خودت مربوطه ولی شبیه تجاوز معنی ندار ...

اره.شبیه تجاوز معنی نداره.ایبابا اختیار بونمونم نداریم به بقیه باید جواب پس بدیم

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه کلاسی چی میگی ما تو جامعه ای هستیم که اگه اینکارو کنن به خود دختر توهین‌ میکنن م نجابتشو میبرن زی ...

خب ایشون رابطه داشته ....اره وقتی کاربرها میگن اختیار بدنت با خودته یعنی جرقه بی بند وباری

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

اره.شبیه تجاوز معنی نداره.ایبابا اختیار بونمونم نداریم به بقیه باید جواب پس بدیم

نه من نمیگم به بقیه جواب پس بدیم هر کی اختیار خودش رو داره ولی جملات رو درست بنویسم اگه داریم مینویسیم

احساس میکنم خواهرت نگرانته و از سر دلسوزی میگه 

اگه واقعاً دلسوزه بهش بگو قضیه رو

من ۲۷ سالمه؛نویسنده و کارمندم ؛اهل ریسک، عاشق سفر علاقه‌مند به مطالعه و شیفته‌ی دنیای کتاب‌ها هستم.⁦❤️⁩

متوجه نمی‌شن که این چیزا رو

یه اسکول دیگش اومده میگه نری بی بندو باریه 😑

نمیدونم چرا نسل اینا نابود نمیشه بابا قرن بیست و یکیم متنفرم از این افراد همینا هستن حقوق زنان رو پایمال کردن 

میدونید ته این حرفا بی بند وباریه

عه واقعا؟ پس چرا برای مردها همچین چیزی وجود نداره؟ یا برای اونا ایراد نداره؟

شما برید به غارنشینیتون ادامه بدین.

سازمان بهداشت جهانی این کار رو محکوم کرده.

خب ایشون رابطه داشته ....اره وقتی کاربرها میگن اختیار بدنت با خودته یعنی جرقه بی بند وباری

منظورت چیه.یعنی باید اختیار بدنمونو بدیم دست یکی دیگه بره ازمایش بگیره تا به بقیه اثبات کنه طرف دختره؟

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

به نظر من کلمه اختیار بدنت برای خودته خوب نیست این جمله

ما باید حواسمون به آبروی خانواده مون هم باشه بنابراین اصل جمله غلطه😊😊

عزیزم انسان گاهی پیش میاد به خطا میره شمام توبه کن وبه خواهرت بگو بهتون تجاوز شده مسلما خواهرت کمکت میکنه

ولی اگه میدونی خواهر دلسوزی نیست بزن سلیطه بازی وبعد خودت بیافت دنبال ترمیم

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

این همون یاروییه که گفتی تو ماشین می‌خواسته بهت تجاوز کنه ؟

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌