2777
2789
عنوان

خواهرم ميخاد منو ببره نامه بكارت بگيره

| مشاهده متن کامل بحث + 3915 بازدید | 112 پست
اجازه نده مگه خواهرت صاحبت

راس میگه.اصلا چرا خواهرت تورو ببره معاینه بکارت

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اختیار بدن خودتم نداری؟واقعا نزدی تو دهنش؟بزرگ ترین اهانته ممکنصفر تا صد اختیار عضو خصوصیتون با خودت ...

تماممم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

ميخاد ثابت كنه دخترم منم گفتم دخترم💔

به کی میخواد ثابت کنه.اصلا به بقیه چه ربطی داره که بخواین ثابت کنید.

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

ایشششش ای حرفا الان از کلاسه؟؟

چه کلاسی چی میگی ما تو جامعه ای هستیم که اگه اینکارو کنن به خود دختر توهین‌ میکنن م نجابتشو میبرن زیر سوال یعنی چی بری نامه بگیری میخوای چیو به کی‌ ثابت کنی غیر از اینه که دارن خفت بارت میکنن؟

الان همه میگن به اون چه ربطی داره و ....

به نظرم به خواهرت بگو مشکلت رو ، توضیح بده بهش تا کمکت کنه و تا مطب نرید 

خواهر ادم، دشمن آدم که نیست 

همون اوایل که بهت تجاوز شد باید با خانواده در میون  میزاشتی

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️                                                 

ميخاد ثابت كنه دخترم منم گفتم دخترم💔

چیزی به نام پ رده وجود نداره و اگه بری و پیش دکتر با قاطعیت بگی تا حالا کاری نکردم و اینا می‌نویسه که باکره‌ای!

چند تا خانم متاهل برای اینکه اینو ثابت کنن رفتن آزمایش دادن و نامه رو گرفتن

اگر بقول بعضیا سر و صدا و سلیطه بازی کنی بدتر بهت شک میکنن و میفهمند یه خبری هست و بخودت شک داری... بهتره باخواهرت در میون بزاری و حقیقتو بهش بگی البته اکر واقعا تجاوز بوده و خود خواسته نبوده این اتفاق.. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻