2777
2789
عنوان

خواهرم ميخاد منو ببره نامه بكارت بگيره

| مشاهده متن کامل بحث + 3917 بازدید | 112 پست
یسوال چرا دختر بودنو به رابطه داشتن گره میزنن؟ خیلی مسخرس آخه دخترونگی رو از دست داد زن شد 😑حالا فک ...

تجاوز 

با رابطه داستن خود خواسته فرق میکنه 

تجاوز رو دادگاه حکم به بکارت میده 

اما خودخواسته دیگه زن شده به قول خودت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجاوز با رابطه داستن خود خواسته فرق میکنه تجاوز رو دادگاه حکم به بکارت میده اما خودخواسته دیگه زن شد ...

آره اینارو میدونم 

برام سوال بود چرا مثلا کسی که ازدواج کرده میگن دختر نیست فقط به خاطر رابطه 

3 ساله عضو سایتم با کاربری ناشناس اومدم   

موندم چرا هرچی میشه میگید تجاوزه

خب اگه تجاوز چرا شکایت نشده چرا رسیدگی نکردی

یکم هم جلو خودتون بگیرید بد نیست که به چه کنم و نکنم نیوفتید

الان باید یقه اونی رو بگیری که اینکار کرده بیاد گردن بگیره

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

اون جمله ای که در ادامه نوشتید و میتونم با هرکه برم توی رابطه رو از کجا میارید؟ اختیار بدنم با خودمه ...

وقتی با جاهلانی هستیم که هرزگی رو به بدن خودشه به کسی مربوط نیست نسبت میدیم چی بگیم

تا وقتی آسیبی به جامعه میرسه هر چیزی باشه اسمش بی بندباریه

تو آزادی تو خونت هر مدل لباسی بپوشی آسیبی به کسی وارد نمیکنی ولی نمیتونی تو جامعه که هزاران چشم دنبالت بی آسیب ببینیش مسئول این گناه اون چشم هرز رفتن اون شخصه

پس با فکر غربی حرف نزنید لطفا بدن خودشه هر کاری دلش خاست بکنه

طرف با ۱۰۰نفره مریضی به ۱۰۰نفر میده بهش بگن چرا اینقد کثافت کاری کردی همه رو مریض کردی بگه بدن خودمه

یا هم ج ن س ب ا ز بشن بگن بدن خودمونه

چه تفاسیری تازه نشستین پیش خودتون میگین حرف حق زدیم جواب نداشتن طرز فکر باید اینطور باشه از حقوق زن دفاع کردیم....