2777
2789
عنوان

ازدواج اجباری و راه حل عکس کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 75 پست
اره ولی چیزی برا از دست دادن ندارم گفتن هم میگم من نبودم نگفتم ولی تا الان خودمو لو دادم چون خیلی گر ...

اصلا نترس به خاطر پیامی که دادی و به خود پسره هم بگو
که بعدا خودتو سرزنش نکنی که چرا مقاومت نکردی

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگار ما خودمون به دنیا امدیم لذت شو اونا بردن ببخشیدا غذاب چن سال زندگی رو ما

خواهش میکنم.حقیقته.

حس بدیه دختر توو خونه خانواده ش .حس غریبی و بی کسی کنه.که من الان این حسو دارم..کاشکی انقدر طرز فکرشون داغونه بچه دار نمیشدن.دختر رو مثله یه موجود اضافی میبینن

خواهش میکنم.حقیقته.حس بدیه دختر توو خونه خانواده ش .حس غریبی و بی کسی کنه.که من الان این حسو دارم..ک ...

فک میکنن از کس دیگه ایم از هر طرفم یه چیز ی میزنن سرمون میگن بی آبرویی و فلان ولی من گفتم نمیزارم دخترم همین حس و درک کنه

اخ اخ چقد درک میکنم حالا همش ۲۲ سالمه

منم شمارو درک میکنم.منم ۲۳ سالمه

خیلی بدبختیم.بغضم گرفته بود .میگفتم کجا برم به کیی زنگ بزنم بگم پدر و مادرم بیرونم کردن میگن شوهر کن.

خدا سر هیچکس نیاره غریبی و بی کسی

روزشو سیاه میکنن میگن آبرو مون رو بردی دیدم میگما

خب اخه دختره خواهرش متاهله خانم خوبیه اون مارو پیشنهاد داده و فک نمی کنم اینکار کنه روشن فکره فقط نمیخام مدرکی بمونه بنظرتون تو تل تو ۳۰ ثانیه چنین پیامی رو میتونه بخونه 

خب اخه دختره خواهرش متاهله خانم خوبیه اون مارو پیشنهاد داده و فک نمی کنم اینکار کنه روشن فکره فقط نم ...

چرا قبول نمیکنی میتونی به اون خانم بگی با اون خواسگاره قرار بزاره برید مشاوره ازتون تست بگیرن

فک میکنن از کس دیگه ایم از هر طرفم یه چیز ی میزنن سرمون میگن بی آبرویی و فلان ولی من گفتم نمیزارم دخ ...

اخ گفتی.هر چی فحش میدن به ادم.خودت شکه میشی.میگی من که اینطور ادمی نیستم..

ماها همه زخم خوردیم..منم همیشه میگم روزی دختر دار بشم.نمیخوام مثله خودم بی کسی بکشه..دختر فرشته ی خونس.بخدا که مقدسه

منم شمارو درک میکنم.منم ۲۳ سالمهخیلی بدبختیم.بغضم گرفته بود .میگفتم کجا برم به کیی زنگ بزنم بگم پدر ...

یکیو پیدا خودت پیدا کن شرایط بسنج با عشق ازدواج کن ن با هرکسی من الان خودم پیدا می کنم یکیو زود میرم از اینجا فک نمیکردم خانوادم زورم کنن

منم شمارو درک میکنم.منم ۲۳ سالمهخیلی بدبختیم.بغضم گرفته بود .میگفتم کجا برم به کیی زنگ بزنم بگم پدر ...

همه همیم با چقدر مثل من هست کاریش نمیشه کرد یه باوری تو ایران رایجش کردن ربطیم به استان نداره همش همینن 

چرا قبول نمیکنی میتونی به اون خانم بگی با اون خواسگاره قرار بزاره برید مشاوره ازتون تست بگیرن

فک کردی در این حد روشن فکرن 

میگم نمیزارن ببینبم همو تا اینک رسمی بشه تو مراسم میبینیم همو

اخ گفتی.هر چی فحش میدن به ادم.خودت شکه میشی.میگی من که اینطور ادمی نیستم..ماها همه زخم خوردیم..منم ه ...

ماهم یه چیزی بگیم میشه آه والدین  نباید چیزی بگیم من تو خودم گریه میکنم میریزم به خودم