2777
2789
عنوان

ازدواج اجباری و راه حل عکس کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 75 پست

خوبه ولی اعتماد نمیشه کرد

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره هست زور کتک هم نه اتفاقا ولی انقدر از نظر روحی و روانی با حرف اون دخترو ازار میدن و تحت فشار قرا ...

پسر خاله منم همین بود براش زن گرفتن دختره نمیخواست ازدواج کنه مامانش با جارو انقد کتکش زد الانم دختره طلاق میگیره میگه ما با هم نمیخوریمعروس ۱ ماه بود

نمیدونم چ‌کنم خانوادم قبول نمی کنند

محکم رو حرفت وایسا و به خانوادت بگو اگه مجبورم کنید یه کاری دست خودم میدم یا اینکه تو عقد بله نمیدم یا تهدیدشون کن بگو از خونه میرم اگه اینطوری کنید.

اصلا نترس و کوتاه نیا. تا خودت قبول نکنی نمی‌تونن که عقدت کنن

همه اینارم داشته باشه وقتی به زور باشه بدرد نمیخوره که

آره ولی به نظرم تنها راه خلاص شدن از خانواده بی درکش همینه دیگه چی کار کنه فک میکنی وقتی قبول نکنه باهاش راه میان شکنجش میدن تو جامعه ی ما احترامی به نطر دختر نمیدن نه هم پشتشن 

آره ولی به نظرم تنها راه خلاص شدن از خانواده بی درکش همینه دیگه چی کار کنه فک میکنی وقتی قبول نکنه ب ...

دقیقا..منم دخترم.پدر و مادرم میگن از این خونه برو.شوهر کن برو

دلم شکسته س

پسر خاله منم همین بود براش زن گرفتن دختره نمیخواست ازدواج کنه مامانش با جارو انقد کتکش زد الانم دختر ...

خیلی غم انگیزه، خود پسرا هم نمیدونن چه اشتباه بزرگی دارن میکنن که دختر ناراضی میگیرن
از نزدیکان ما هم دختر ناراضی بود ولی بزور دادنش طلاق هم نگرفت ولی هیچوقت دلش با اون زندگی نبود و محبتی خرجش نکرد و اینو بقیه فامیلا هم خیلی تابلو متوجه میشن که از زندگی و شوهر و بچه ها خوشش نمیاد و براش اهمیتی ندارن

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
آره ولی به نظرم تنها راه خلاص شدن از خانواده بی درکش همینه دیگه چی کار کنه فک میکنی وقتی قبول نکنه ب ...

خب عزیزم اخلاقشو نمیدونم ولی برم خونه خودم وضعیتم ناجوره چون پول نداره

خیلی غم انگیزه، خود پسرا هم نمیدونن چه اشتباه بزرگی دارن میکنن که دختر ناراضی میگیرناز نزدیکان ما هم ...

خب چیکار کنه دخترم حق انتخاب داره دیگه فقط میگن باید هرچی ما میگیم باسه