ظلم دزدی خیانت ترک نماز و دین و عبادت قسم دروغ و..... زیاد شده ینی انسانها از دنیای بعد مرگ و قاضی که اونجا نشسته نمیترسن که براشون چ مجازاتی تعیین کنه؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
کی دیده همچین چیزی رو؟ این داستان تو ذهن خودته از خدا میترسیم ولی نه برای قضاوت و عدالتشبرای بی عدا ...
این دنیا زیبایی های خودشو داره به گفته خودت این داستانم توی ذهن شماست که این جهان وحشتناکه اگه هرکی به انتخاب خدا هرکارخوب وبدیو میکرد دیگه جهنم و بهشت چه معنی داشت خدا به همه ما آزادی کامل داده بابت همه چی ولی هیچوقت درک نکردیم و اینکه میگی خدا وجود ندارع خیلی ب نظر من جمله وحشتناکی هست چون اون صبر داره وگرنه خیلیا کفر میکنن اگه بخواد برای حرف هرکسی وجودشو ثابت کنه که دنیا دگرگون میشه من به وجود خدا اعتماد دارم و افتخار میکنم که مسلمانم و دربرابر اینهمه نعمت که بهم داده حداقل سجده ای میکنم بهش الان منم فلج شدم از بدن و صورت باید کفر نعمت کنم بگم خدا وجود ندارع؟! وجود داره ولی داره امتحانم میکنه بیماری نعمته توی هر شری خیری هست به خدا اعتماد کن دلت نمیشکنه هرگز