2777
2789

مثلا میبینی پسرا کلا شدن شبیه دختر و دخترا شدن شبیه پسر

یا مثلا پسر با پسر ازدواج میکنه

بعضی ادما خودشونو شبیه حیوون میکنن مثلا سگ و گربه

امروز اینستا یه کلیپ دیدم یه دختر تو خیابون چهاردست و پا راه میرفت و خودشو به پای مردم میمالید (خارجی بود)

یا مثلا رابطه های جنسی پسرا با همدیگه و...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه گفت نزدیکه.‌چون ما نمیدونیم زمان دقیق و قطعی رو.

اللهم عجل لولیک الفرج

واقعا نیاز داریم به ظهور

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️

این چیزا خیلی وقته وجود داره عزیزم ولی آخر زمانی نشده هنوز

اونکه مثال بوز میگن اخرالزمان اخه من خودم ادم مذهبی نیستم ولی الان دقت کنی وارد ایران هم شده قبلا این چیزارو فقد خارج از کشور میدیدیم

این چیزا خیلی وقته بوده و فرقه های زیادی بیشتر از این ها هم هستند اما تازه ترند شدن و سر صدا کردن و دارن توی اینترنت وایرال میشن و بعضی ها فقط برای پیروی از بقیه و خفن نشون دادن و جلب توجه خودشون یک سری از این کار ها رو میکنن 

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .
این چیزا خیلی وقته بوده و فرقه های زیادی بیشتر از این ها هم هستند اما تازه ترند شدن و سر صدا کردن و ...

متاسقانه از بچه بگیر تا پیرمرد اینستا دارن و چقد روی بچه ها تاثیر بد میزاره خیلی گناه دارن بچه ها

متاسقانه از بچه بگیر تا پیرمرد اینستا دارن و چقد روی بچه ها تاثیر بد میزاره خیلی گناه دارن بچه ها

کلا وقتی یک چیزی وایرال میشن همه خواسته یا ناخواسته روی موجش قرار میگیرن و تحت تاثیر حالا چ موافق و مخالف ولی در کل و بچه و بزرگ کلا بده یا سری. چیزاش من در آوردی و ریشه روانشناسی نداره حتی 🤦🏻‍♀️

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .