2777
2789
عنوان

مامان من میخواد با مهریه ای که بابام داده برام گوشی بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 36 پست
شما از ما نظر خواستی عزیز من وگرنه شما داشته باشی یا نداشته باشی تو زندگی من تاثیری نداره خودت بعدا ...

میگم رو گوشیم حتی برنامه نصب نمیشه دارم دست پا میشکنم عوض کنم 

چرا پشیمون بشم؟

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
الباقی پول رو برین طلا بخرین..بعد شیش ماه مبلغ قابل توجهی میاد روش و از نظر ریالی، حتی شاید بیشتر از ...

دقیقا این ایده عالیه

«وکالت فقط یه شغل نیست، رویای منه.»                           <دعا کنید بهش برسم🫠🦋💖>

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم گوشیم داغونه ولی کاری ندارم که با گوشی 

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

میگم رو گوشیم حتی برنامه نصب نمیشه دارم دست پا میشکنم عوض کنم چرا پشیمون بشم؟

بگیر بابا..

اگر مامانت داره اون صدمیلیون رو نقد و ریالی نگه میداره، بگیر..

یه مدت دیگه پایین ترین گوشی رو هم نمیتونی بخری..

ماکارون هستم:)

دقیقا این ایده عالیه

آره بابا..

اصلا پس انداز یا اگر پولی داری که برای خودت رقمش قابل توجهه، نباید ریال نگه داری یا ببری سپرده کنی..

فقط طلا..

که حداقل از ارزش پول‌ات کم نشه و فردا روز خواستی خرجش کنی، یه چیزی دستت رو بگیره

ماکارون هستم:)

آره بابا..اصلا پس انداز یا اگر پولی داری که برای خودت رقمش قابل توجهه، نباید ریال نگه داری یا ببری س ...

دقیقا طلا عالیه

«وکالت فقط یه شغل نیست، رویای منه.»                           <دعا کنید بهش برسم🫠🦋💖>