2777
2789
عنوان

مامان من میخواد با مهریه ای که بابام داده برام گوشی بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 36 پست
چ لزومی داره اونا بدونن؟

میفهمن دیگه میپرسن پولاتو چیکار کردی

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منظورم اینه تو این وضعیت ک دارین گوشی ۱۰۰ تومنی واجب نیست فوقش ۳۰ ۴۰ تومن بقیش حق مامانته

مگه من میگم کل ۱۰۰ تومن میخوام گوشی بخرم؟

من بد نوشتم یا شماها بد متوجه میشین 

نوشتم داراییش فقط ۱۰۰ تومنه 

من میخوام گوشی بخرم با ابن پول حالا نه لزوما کل ۱۰۰ تومن

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
من بودم یه قرونم نمیذاشتم خرج کنه با همون گوشی قبلی سر میکردم

فعلا که شما نیستی جا من ببینی گوشبمو ۹ ساله دارم انقدر که هنگ میکنه و مدلش پایینه روم نمیشه دست بگیرم

وقتی ادم نداره حکایت پز عالی جیب خالی میشه

پس چیکار کنم؟مگه برای خودنمایی هست؟

فعلا که شما نیستی جا من ببینی گوشبمو ۹ ساله دارم انقدر که هنگ میکنه و مدلش پایینه روم نمیشه دست بگیر ...

شما از ما نظر خواستی عزیز من وگرنه شما داشته باشی یا نداشته باشی تو زندگی من تاثیری نداره 

خودت بعدا پشیمون میشی 

زیر ۱۰ گوشی پیدا نمیشه اگرم باشه کیفیتش خوب نیست

خودم a06 خریدم ۹۵۰۰ والا کیفیت و سرعتش خیلی هم خوبه.

به همه کارامم میرسم.

از گوشی من پایین تر هم وجود داره و اونا هم میان رده های خوبی محسوب میشن.

فقط به درد بلاگری نمیخوره که خب منم بلاگر نیستم.