2777
2789

به جای اینکه امشب بدن گرم و تپل مپل تو بغلم باشه

زیر اون خاک سرده

پسر دردونم ای کاش اون شب  بابات تو اتاق زندانیم نمیکرد میزاشت پیشت بخوابم

ای کاش قبل از اینکه تو اتاق زندانیم کنه کلی سیر میبوسیدمت

آی کاش به جای اینکه کل روزو برم آرایشگاه کار کنم و بزارم خونه اینو اون   از شب تا صبح فقط باهات سرگرم بودم ی دل سیر میبوسیدمت 

من الان با غم پسرم چیکار کنم دیگه خدا خم به من صبر نمیده

فقط  منم و سنگ قبر سفیدش و بدن  سردش زیر خاک

جنس زن ها نا ارامیه زن ها مادر میشن خواهر میشن همسر میشن ولی هیچوقت آرام نمیشن قدر زن رو باید دونست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کل بدنم یهو لرزید 

امیدوارم همچین اتفاقی برای هیچکس نیفته... 

نمیدونم چی بگم اصن :) 

نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

چی شده😥😥😥

خیلی عادیه.سه ماه پیش نزاشت بچمو ببینم کتکم زد تو اتاق زندانیم کرد حتا تا ظهر روزی که صبحش بچم از دنیا رفته بود

تو اتاق زندانی بودم نمیزاشت  ببینم چه بلایی سرش اومده..

جنس زن ها نا ارامیه زن ها مادر میشن خواهر میشن همسر میشن ولی هیچوقت آرام نمیشن قدر زن رو باید دونست

عزیزم خدا صبرت بده منو ببخش اینجا پیام می‌ذارم به خدا قسم مجبورم اکانتم شناسایی شده توسط شوهرم نمیخام خدایی نکرده آبرومو ببره برام گزارش میزنید؟ فقط ۱۰ تا گزارش نیاز دارم اسی تو هم بزن و هر کی زد لایکم کنه برا روح پسر اسی و ارامشش و برای شما صلوات بفرستم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16595303/هر-وقت-انگشتری-که-به-اکسم-داده-بودم-دست-خالم-میبینم-قلبم-درد-میاد?postId=388841221

.

هوای اون بچه تو شکمتو داشته باش امیدت به خدا باشع

هوای کدوم بچه

اون بچه هم همون شب زیر کتک سقط شد رفت

تو ی شب تا صبح دوتا بچمو از دست دادم

چطور شد فوت شد

سرمان داشت دیر فهمیدیم

شوهرم میگفت...

رنگش زرد زرد شده بود

چشماشم سرخ

نمیتونست حرف بزنه

گریه میکرد میگفت ماما

صدای گریش که نیمه صبح قطع شد فهمید...مرد