2777
2789
عنوان

میا گلم بیا

182 بازدید | 33 پست

عزیزم ببخشید همیشه مزاحمت میشم 

چندتا سوال داشتم 

1-گلم یه بلاگرمیگفت تو یوتوب که بعدماسک داخل حمام نرم کننده هم به ساقه مو بزنید جداگانه باز،به نظرت خوبه واسه من که جنس موهام خشک شده ونازک؟

2-یه کانسیلرقیمت مناسب ولی خوب معرفی کن بهم

مرسی ازت مهربونم

@میاااا‍  

حس ششمی  ام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم🩷

نه ماسک مو کافیه نیازی به نرم کننده مو نیست . 

کانسیلر یورن - لورال - گابرینی خوبن و قیمت مناسب .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

منم میخام کانسیلر و اونی که رنگش تیرس چیهیدونم کرمپودر با قیمت مناسب

کانسیلر: لورال - یورن - گابرینی 

کانتور : گلدن رز - شون - فلورمار 

کرم پودر: فلورمار - ایزادورا - شیگلم

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

فکر کنم قیمتاش گرون باشه نه؟

نه عزیزم چون گفتین قیمت مناسب من چند تا برند از هر کدوم گفتم که هم کیفیت بالایی داشته باشن هم برندای گرونی نباشن 🩷

بین اینایی که گفتم کرم پودر ایزادورا - کانتور شون و دفکتو- کانسیلر گابرینی‌ قیمتشون از بقیه پایین تره و باکیفیتن .

نه عزیزم چون گفتین قیمت مناسب من چند تا برند از هر کدوم گفتم که هم کیفیت بالایی داشته باشن هم برندای ...

چقدرمهربونی گلم ،به نظرم خودتم تاپیک جداگانه بزنی و بزاری بچه ها سوالاتشون بپرسن کلی پربازدید بشه ،ولی خب خسته میشی برای جواب دادن 😅

حس ششمی  ام

کانسیلر: لورال - یورن - گابرینی کانتور : گلدن رز - شون - فلورمار کرم پودر: فلورمار - ایزادورا - شیگل ...

گلم من پوستم خشکه به نظرت کدوم کرم پودربهتره ازاین ۳تا،من بی بی کرم فارماسی هم گرفتم راضی نبودم

حس ششمی  ام

گلم من پوستم خشکه به نظرت کدوم کرم پودربهتره ازاین ۳تا،من بی بی کرم فارماسی هم گرفتم راضی نبودم

همشون هم مدل پوست خشک دارن هم مدل پوست چرب و عالین قشنگم . مخصوصا شیگلم و لورال . 

چقدرمهربونی گلم ،به نظرم خودتم تاپیک جداگانه بزنی و بزاری بچه ها سوالاتشون بپرسن کلی پربازدید بشه ،و ...

عزیزدلمی🩵 

چند بار تاپیک زدم دو بار خیلی رفت جلو

اولیش بخاطر یکی که تو تاپیک حرف بدی زده بود پاک شد 

دومی هم تا چند وقت پیش بود و همه کامنت میذاشتن و خیلی طولانی بود اما نی نی یار اشتباهی به جای به تاپیک دیگم اونو حذف کرد 

منم دیگه سر دومی خیلی ناراحت شدم تاپیک نزدم چون اون تاپیکم خیلی طولانی و جامع بود اصلا دلم نمیخواست پاک بشه😅

سلام عزیزم🩷نه ماسک مو کافیه نیازی به نرم کننده مو نیست . کانسیلر یورن - لورال - گابرینی خوبن و قیمت ...

با اجازه اسی

سلام‌خوبید

من پوست حساسی دارم و بابتش جوشای بزرگ میزدم الان راکوتان میخورم و خب پوستم جوشاش رفته

منتهی یه سری سوال ارایشی دارم

رژگونه چی بزنم جوش نزنم؟چون رنگ روی صورتم بی رنگه میخوام رنگ داشته باشه

و این که ضد افتاب مناسب پوستم چیه خودم درماتیپیک میزنم ولی میخوام جدید امتحان کنم🗿🤍

سلام عزیزم🩷نه ماسک مو کافیه نیازی به نرم کننده مو نیست . کانسیلر یورن - لورال - گابرینی خوبن و قیمت ...

عزیزم برای موهایی ک بشدتتت خشکن یعنی انگار نوکشون روی حرارت بوده و شکننده هستن(ال الان رنگ و اینا نذاشتم حتی اتو نکردم)

ماسک قبل و بعد حمام و روغن و شامپو خلاصه چی پیشنهاد میدی