2777
2789
عنوان

کابوس و نگاه سنگین مردا

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 27 پست
آره راست میگی خودم بهشون این قدرتو میدم ولی رو مخم هم میرن. امروز نگاه ها که هیچ به جهنم ولی یه پسره ...

شاید از روی احترام و انساتیت بوده و به غیر تو با بقیه هم همینه به خودت نگیر هر چیزیو 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید از روی احترام و انساتیت بوده و به غیر تو با بقیه هم همینه به خودت نگیر هر چیزیو

والا به جز من که به کسی کمک نمیکرد با اینکه بقیه دخترا هم مثل من دنبال کاراشون بودن ولی خدا کنه خدا از دهنت بشنوه. دیگه تو دانشگاه حوصله مسخره بازی ندارم

والا به جز من که به کسی کمک نمیکرد با اینکه بقیه دخترا هم مثل من دنبال کاراشون بودن ولی خدا کنه خدا ...

من فکرمی کنم شما دچار دیلدپوژن رفرنس هستی عزیزم مراقبت کن و اتقدر بهش بها نده یهو آدم کنترل روانش از دستش خارج میشه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
من فکرمی کنم شما دچار دیلدپوژن رفرنس هستی عزیزم مراقبت کن و اتقدر بهش بها نده یهو آدم کنترل روانش از ...

وقتی تو زندگی واقعیه آدما و اتفاقاش واقعین و همه هم فهمیدن چه هذیان گویی ای! لطفا تشخیص بیجا و الکی ندید

وقتی تو زندگی واقعیه آدما و اتفاقاش واقعین و همه هم فهمیدن چه هذیان گویی ای! لطفا تشخیص بیجا و الکی ...

خود دانی ولی فکر کن بهش

پس یعنی هر کی تو خیابون بهش زل بزنن توهم زده!به همچین چیزی بی پایه و اساسی فکر هم نمیکنمبه سلامت

شما به صورت بیش از حد این حسو دارین و خیلی از تاپیکاتون در مورد اینه تقریبا اختلال عملکرد داره میده براتون

شما به صورت بیش از حد این حسو دارین و خیلی از تاپیکاتون در مورد اینه تقریبا اختلال عملکرد داره میده ...

خیلی از تاپیکام در مورد اینه؟! والا این اولین تاپیکی هست که من تو کل عمرم در مورد این موضوع گذاشتم.

چند شب پیش حتی یه بیشعور تو پارک جلوی من وایساده بلند برام پدر عشق بسوزه خونده، پس مردم تو پارک هم توهم زدن خوندن اونو دیدن!

لطفا بدون سواد و اطلاعات انقدر الکی نظر ندید

خیلی از تاپیکام در مورد اینه؟! والا این اولین تاپیکی هست که من تو کل عمرم در مورد این موضوع گذاشتم.چ ...

آرزوی سلامتی برات دارم و به قول شما شاید برداشتم غلطه فقط خواستم حواست به لین موضوع هم باشه و مشاوره گرفتن از یه متخصص هم شاید بد نباشه اگر بعدا حس کردی داره شدیدتر میشه حسات

ببینید احتمال اینکه حساسیت بیش از حد معمول خودتون هم باشه هست 

دوم اینکه جامعه ما متاسفانه از ابن دست ادما رو داره  سعی کنید خودتونم  نسبت به این مسئله مبتلابِه کمتر توجه کنید تا کمتر معذب بشید 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

الان میگن چادر ولی بخدا چادرم میپوشم بیرونم حتی تنها نمیرم که احتمال اومدن مزاحم دورم کمتر باشه بیشت ...

شاید چهرت زیباست . 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست