2777
2789
عنوان

میا گلم بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 33 پست
نه عزیزم چون گفتین قیمت مناسب من چند تا برند از هر کدوم گفتم که هم کیفیت بالایی داشته باشن هم برندای ...

اوه پروف میااا رو  😂  حتی تو پروفتم  معلومه خیلی بخودشون رسیدن موهاشونو 😁😂

زندگی واس  صبر کردن خیلی کوتاهِ

سلام عزیزم🩷نه ماسک مو کافیه نیازی به نرم کننده مو نیست . کانسیلر یورن - لورال - گابرینی خوبن و قیمت ...

سلام عزیزم لطفاً یه ضدآفتاب رنگی با کاور خوب میشه معرفی کنید ممنونم💫یا یه کرم برای کاور دادن فقط معلوم نباشه که کرم زدی بعضی کرم ها را می‌بینید قشنگ آدم متوجه میشه صورت طرف خیلی سفید میشه

ریمل چه مارکی خوبه؟یه مدل گرفتم اصلا نمیتونم بزنم چشمام سوزش می گیرن🥲

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای موهایی ک بشدتتت خشکن یعنی انگار نوکشون روی حرارت بوده و شکننده هستن(ال الان رنگ و اینا نذ ...

ماسک مو الیزابکا 

شامپو لورال - الپسین

روغن موی اوجی ایکس 

اگه قیمت مناسب میخواین : شامپو گلیس- ماسک مو لیمپیو- روغن موی استلو 

و البته حتما از اسپری محافظ حرارت مثل لورال استفاده کنین و بعد موها رو خشک کنید که موها نسوزه . 

و موها رو وقتی خیس هستن شونه نکنید . 

از اسکرانچی ساتن استفاذه کنین 

موها رو با ای داغ نشورید 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

با اجازه اسیسلام‌خوبیدمن پوست حساسی دارم و بابتش جوشای بزرگ میزدم الان راکوتان میخورم و خب پوستم جوش ...

سلام قشنگم

لوازم ارایشی هر چی استفاده کنین اکه درست از روی پوست پاک نشه باعث جوش میشه. فقط میشه از محصولات سالم تر استفاده کزد که احتمال اسیب کم بشه مثلا رژگونه های مایع از برندایی که چربی کمتری دارن مناسبه . مثل رژگونه کالیستا . 

از تینت ها هم میتونید استفاذه کنید که بر پایه آبه و مناسبه . 

ضدافتاب درماتیپیک محافظت نداره . 

ضدافتاب راندلب و ایزدین عالیه اگه قیمت مناسب میخواین برایت مکس و سایت اسکین و ویتالیر هم خوبن

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

اوه پروف میااا رو 😂 حتی تو پروفتم معلومه خیلی بخودشون رسیدن موهاشونو 😁😂

ریا نباشه مو بلونده که از بقیه ناز تره خودمم☺️☺️

سلام عزیزم لطفاً یه ضدآفتاب رنگی با کاور خوب میشه معرفی کنید ممنونم💫یا یه کرم برای کاور دادن فقط مع ...

سلام قشنگم

ضدافتاب رنگی سیسپرسا - لافارر 

بی بی کرم خوبه برند گارنیر . 

تینت های صورت هم طبیغی هستن مثل تینت لورال .

ریمل میبلین و نارس و لورال پیشنهاد منن 

کلینیک هم برای چشمای حساس عالیه 

اگه قیمت مناسب میخواین ریمل ایزادورا خوبه 

ریا نباشه مو بلونده که از بقیه ناز تره خودمم☺️☺️

😂😂  اوووووه😍  سبیلاتم بلوند کن   اون اخریه  خیلی ژست گرفته مثلا میگه من از همشون خوشکلترم 😁😂

😂😂 اوووووه😍 سبیلاتم بلوند کن اون اخریه خیلی ژست گرفته مثلا میگه من از همشون خوشکلترم 😁😂

چشممم حتما 

سیبیلام بلندتر بشه نصفشو بلوند عقدی میکنم نصفشو صورتی 😍 

اون دوستم تازه لیپو کرده بخاطر همین ژست گرفته کمرش و باسنش معلوم شه😬

چشممم حتما سیبیلام بلندتر بشه نصفشو بلوند عقدی میکنم نصفشو صورتی 😍 اون دوستم تازه لیپو کرده بخاطر ه ...

چشمانت بی بلا😊

وای دختر چ باحالی تو 🤣🤣

چشمانت بی بلا😊وای دختر چ باحالی تو 🤣🤣

قربونت برم باحالی از خودته😁🩷لطف داری😘خیلی ازت وایب مثبت گرفتم❤️

سلام قشنگملوازم ارایشی هر چی استفاده کنین اکه درست از روی پوست پاک نشه باعث جوش میشه. فقط میشه از مح ...

سلام گلم

اره درسته یه شوینده درمالیفت خریدم عمیق پاک میکنه

خدا خیرت بده ایزدین فک کنم یه‌تومن باشه چون مصرف روزانه زیاده باید قیمت مناسب بخرم اسمایی که گفتی یجا مینویسم که بخرم یکدوم رنگیشو میخرم چون نمیتونم کرم پودر بزنم

و این که راجع تینت و اینا،یه بالم لب هیدرو درم از این رنگیا هست با بوی میوه از اونا گرفتم نمیدونم ولی حس میکنم چون سرب نداره اونم میتونه مثل تینت برای گونه خوب باشه اگه نه همون تینت میخرم

سلام قشنگمضدافتاب رنگی سیسپرسا - لافارر بی بی کرم خوبه برند گارنیر . تینت های صورت هم طبیغی هستن مثل ...

ممنونم عزیزم😍❤️❤️وقت گذاشتید فقط اینکه پیجی یا سایتی را می شناسی محصولاتش اورجینال با با کیفیت عالی باشن؟

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨