سلام عزیزم🩷نه ماسک مو کافیه نیازی به نرم کننده مو نیست . کانسیلر یورن - لورال - گابرینی خوبن و قیمت ...
سلام عزیزم لطفاً یه ضدآفتاب رنگی با کاور خوب میشه معرفی کنید ممنونم💫یا یه کرم برای کاور دادن فقط معلوم نباشه که کرم زدی بعضی کرم ها را میبینید قشنگ آدم متوجه میشه صورت طرف خیلی سفید میشه
ریمل چه مارکی خوبه؟یه مدل گرفتم اصلا نمیتونم بزنم چشمام سوزش می گیرن🥲
فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با اجازه اسیسلامخوبیدمن پوست حساسی دارم و بابتش جوشای بزرگ میزدم الان راکوتان میخورم و خب پوستم جوش ...
سلام قشنگم
لوازم ارایشی هر چی استفاده کنین اکه درست از روی پوست پاک نشه باعث جوش میشه. فقط میشه از محصولات سالم تر استفاده کزد که احتمال اسیب کم بشه مثلا رژگونه های مایع از برندایی که چربی کمتری دارن مناسبه . مثل رژگونه کالیستا .
از تینت ها هم میتونید استفاذه کنید که بر پایه آبه و مناسبه .
ضدافتاب درماتیپیک محافظت نداره .
ضدافتاب راندلب و ایزدین عالیه اگه قیمت مناسب میخواین برایت مکس و سایت اسکین و ویتالیر هم خوبن
سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑
سلام قشنگملوازم ارایشی هر چی استفاده کنین اکه درست از روی پوست پاک نشه باعث جوش میشه. فقط میشه از مح ...
سلام گلم
اره درسته یه شوینده درمالیفت خریدم عمیق پاک میکنه
خدا خیرت بده ایزدین فک کنم یهتومن باشه چون مصرف روزانه زیاده باید قیمت مناسب بخرم اسمایی که گفتی یجا مینویسم که بخرم یکدوم رنگیشو میخرم چون نمیتونم کرم پودر بزنم
و این که راجع تینت و اینا،یه بالم لب هیدرو درم از این رنگیا هست با بوی میوه از اونا گرفتم نمیدونم ولی حس میکنم چون سرب نداره اونم میتونه مثل تینت برای گونه خوب باشه اگه نه همون تینت میخرم