2777
2789
عنوان

نی نی سایتیا چشونه

91 بازدید | 14 پست

تاپیک میزنن مشکلشونو میگن آدم دلش میسوزه زحمت میکشه براشون نظرمینویسه دیگه نیستن توتاپیک خودشون انگارحتی نظر رو بخونن آدم حس کاسه داغتراز آش بودن بهش دست میده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروز چندمورد اینجوری دیدم

😂😂 وای بیا بغلم چقد طرز صحبتت برام بامزه اومد 

نظرو بده برو حالا شخصیت داشته باشه جوابتو میده نداشته باشه هم بهتر 

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

من فکر کنم بعض ها یه چیز ازسربیکاری مینویسن فقط اینکه چهارنفر بیان نظر بدن.

نه آخه یکی مثلا رفتم تاپیک قبلیاشوخوندم واقعا وضعش حاده وکمک اورژانسی میخواد ولی گیجه انگار

😂😂 وای بیا بغلم چقد طرز صحبتت برام بامزه اومد نظرو بده برو حالا شخصیت داشته باشه جوابتو میده نداشت ...

حالا من درس مشاوره نخوندم ولی ازنی نی سایت فهمیدم برای این شغل واقعا مناسب نیستم چون بیشتراز مردم جوش مشکلاتشونو میزنم

نه آخه یکی مثلا رفتم تاپیک قبلیاشوخوندم واقعا وضعش حاده وکمک اورژانسی میخواد ولی گیجه انگار

آره دیگه بعضی ها اینجورن تو زندگی شخصی شون هم احترام حالیشون نیست چه برسه مجازی

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

حالا من درس مشاوره نخوندم ولی ازنی نی سایت فهمیدم برای این شغل واقعا مناسب نیستم چون بیشتراز مردم جو ...

و این اصلا خوب نیست یادت باشه هیچوقت دلت برا کسی نسوزه بخاطر کسی افکارتو بهم نریز ولش کن

درسته بی رحمانه ست اینی که میگم ولی خدا خواسته اونو اونطوری کنه میگه بندم به تو چه؟ انگار خدا نشسته همین که برا یکی ناراحت بشی بزاره جلوت از اون مشکل

و این اصلا خوب نیست یادت باشه هیچوقت دلت برا کسی نسوزه بخاطر کسی افکارتو بهم نریز ولش کندرسته بی رحم ...

آخه گاهی آدم حس‌میکنه با یه راهنمایی میتونه یه آدمونجات بده بعدش میبینی طرف بی خیاله حرص میخوری

آخه گاهی آدم حس‌میکنه با یه راهنمایی میتونه یه آدمونجات بده بعدش میبینی طرف بی خیاله حرص میخوری

حق داری عزیزم انشالله نون دلتو بخوری خیر ببینی💜