2777
2789
عنوان

شوهرم از دیروز رفته شمال با دوستش ی زنگ بهم نزده

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 26 پست
کجا برم 😓

کافه رستوران تورای یه روزه طبیعت گردی که میبرن با دوستات برو اگر نداری خواهری دختر خاله ای کسی که باهاش بهت خوش بگذره

خودت باش ،'آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کافه رستوران تورای یه روزه طبیعت گردی که میبرن با دوستات برو اگر نداری خواهری دختر خاله ای کسی که با ...

چی میشه. به فرضم بهم خوش گذشت.. حرص میخورم از دستش. ک بهم زنگ نزده اصلا براش مهم نیستم. اگ سه روز نباشم هیج خبری ازم نباشه براش مهم نیست این رو مخمه اینووچیکا کنم

من+نی نی+باباش=❤

میخوام برم خونه باابام. مردی ک ی جو غیرت نداشته باشه به چه درد میخوره. براش مهم نیس من کجام اصلا

ولی اسی به نظر من همون بهتر که بری خونه بابات یه مدت قهر کنی ، شوهر شما متاهل هست و باید برای سفر مجردی رضایت شما رو بگیره ، مخصوصا که بچه کوچیک هم دارید، که دیگه بد تر، نتونستی جلوشو بگیری حداقل روی خوش نشون نده که پررو سه یه وقت

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.
چی میشه. به فرضم بهم خوش گذشت.. حرص میخورم از دستش. ک بهم زنگ نزده اصلا براش مهم نیستم. اگ سه روز نب ...

عزیزم وقتی تو برای اون مهم نیستی اونم برای تو نباید مهم باشه مردا یکم بهشون توجه نکنی احساس خطر میکنن خودش میاد سمتت تو خودتو دست بالا بگیر مگه بده بهت خوش بگذره یکی دوساعتم فکر نکنی حرص نخوری خودش خیلی خوبه

خودت باش ،'آدما مجبور نیستن ازت خوششون بیاد تو هم مجبور نیستی اهمیت بدی'💖

امشب برمیگرده میخام قهر کنم برم خونع بابام

عزیزم اینجوری نکن یکم سیاست داشته باش مثلا فرض کن امشب شوهرت میاد خب مثلا تو امروزش رو برو خونه کسی مثلا خونه بابات بعد مثلا پیام داد کجایی یکم باتاخیر جوابش رو بده بگو رفتم باخانواده خوشگذرونی یه حایی نمیام فعلا تو مواظب خونه باش اینا تاچند روز نیا همونجا بمون دیگه حالشم نپرس