2777
2789

میشه برای سلامتی دخترم حمد بخونید هرکی خوند اسمشو بگه منم براش آیه الکرسی میخونم دخترم ۶ روزه شه ،،،روز اربعین بدنیا اومد انشالله شماهم حاجت روا بشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترم از وقتی بدنیا اومده بیحالی ،،،شیر نمیخوره ،،،زردی شدید ،،به هیچ صدایی واکنش نشون نمیده

ای وای ان شاءالله خوب میشه 

اُمیدکه‌داشته‌باشی، موفقیت‌درثانیه‌آخرهم‌اتفاق‌میوفته!💯🌱🕊️ 
دخترم از وقتی بدنیا اومده بیحالی ،،،شیر نمیخوره ،،،زردی شدید ،،به هیچ صدایی واکنش نشون نمیده

ان شاالله به حق بزرگی حضرت زهرا چیزی نیست و سلامت و تندرسته بد به دلت راه نده 

براش حمد و ایت الکرسی خوندم

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
ان شاالله به حق بزرگی حضرت زهرا چیزی نیست و سلامت و تندرسته بد به دلت راه نده براش حمد و ایت الکرسی ...

ممنون گلم منم برای شما آیه الکرسی خوندم انشالله همه حاجت روا بشیم

نگران نباش گلم، هنوز خیلی کوچیگه. نوزادا اکثرا میخوابن و به اطراف واکنش ندارن. استرس نگیر...بابت شیرهم یه دکتر ببر، ممکنه رفلاکسی چیزی داشته باشه. درست میشه

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند💘

شنوایی سنجی بردیش دیگه؟ چی گفتن اونا؟

مغز و اعصاب چی؟بردی؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

همش بخاطر زردیه،نگران نباش عزیزم خوب میشه

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر