2777
2789
عنوان

میشه برای سلامتی دخترم حمد بخونید منم براتون آیه الکرسی میخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 30 پست
نگران نباش گلم، هنوز خیلی کوچیگه. نوزادا اکثرا میخوابن و به اطراف واکنش ندارن. استرس نگیر...بابت شیر ...

متخصص اطفال بردم فعلا بخاطر زردی دارو داده تا بعد از تعطیلات هفته بعد که دوباره ببرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فقط متخصص اطفال بردم که فعلا برای زردی دارو داده

اخه من یادمه ک زایمان ک کردم همونجا توی بیمارستان شنوایی سنجی هم بود و انجام داد. 

واسه پسرمم گفتن بعد از ترخیص برین شنوایی سنجی ک پسرم چند روزه بود بردمش

البته نوزاد چند روزه خیلی خوابش عمیقه. و هنوز نمیتونه واکنش خاصی بده

ببین مثلا توی سروصدا و شلوغی از خواب نمیپره؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
متخصص اطفال بردم فعلا بخاطر زردی دارو داده تا بعد از تعطیلات هفته بعد که دوباره ببرم

زردی و همه نوزادا دارن، فقط حواست باشه بالاتر نره. قطره بیلی ناستر باید بدی، شیرخشک بده به عنوان کمکی، شیرخشک زردی و دفع میکنه، خودتم فعلا گرمیجات نخور. نگرانم نباش، درست میشه. ماهم همه ی این روزارو گذروندیم، استرسشم کشیدیم. 

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند💘

زردی و همه نوزادا دارن، فقط حواست باشه بالاتر نره. قطره بیلی ناستر باید بدی، شیرخشک بده به عنوان کمک ...

قطره بیلی ناستر خیلی وقته منسوخ شده، چون دفع بچه رو زیاد میکنه و آب بدنش کم میشه و بی حال میشه

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
اخه من یادمه ک زایمان ک کردم همونجا توی بیمارستان شنوایی سنجی هم بود و انجام داد. واسه پسرمم گفتن بع ...

نه نمیپره واسه همین نگرانم حتی به کف پاش محکم زدم ولی هیچ واکنشی نداشت 

نه نمیپره واسه همین نگرانم حتی به کف پاش محکم زدم ولی هیچ واکنشی نداشت

من دخترم ک نوزاد بود و میخابید،وقتی میخاستم بیدارش کنم ک شیر بدم بهش، اینقد خوابش عمیق بوووود ک کلی تکونش میدادم. کف پاشو نیشگون کوچولو میگرفتم‌ وسط پیشونیشو ضربه میزدم،با این حال ب زوووور بیدار میشد.

اگه دکتر بردی و چیزی نگفته،نگران نباش تا یکی دوماهگی  همینجوری خوابشون عمیقه. کم‌کم هوشیار میشن