خانما یه سوال دارم لطفا اگه اطلاع دارین بگین ، خانمی که کاشت ناخن داره غسل و وضو ایشون صحیح نیست ، و امروز شنیدم که غذا یا خوراکی هم که این خانم درست میکنه اشکال شرعی داره ، توی گوگل سرچ کردم اما به جواب درستی نرسیدم که خب الان بالاخره ما میتونیم از غذای ایشون بخوریم یا نه ، کسی در این باره اطلاع داره؟ فقط لطفا اسم مرجع تقلید تون هم بگید❤️ مرسی
من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊 🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واه کافر نیست که فقط نمازش وغسلش قبول نیست بالاخره مسلمونه خداروقبول داره بخور بره
منم تا الان اهمیت نمیدادم ولی امروز شنیدم شک کردم ، سرچ هم کردم تو گوگل گفت اشکال شرعی داره ولی غذا نجس نیست ، متوجه نشدم بالاخره چجوره
من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊 🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌
وقتی غسلش مشکل داره یعنی بر حیض یا جنابت مونده و روی همه چیز تأثیر داره.
آخه الان تو خانواده چند نفر هستن که کاشت دارن ، ما که نمیتونیم تو مهمونی دعوتشون نکنیم یا خونه شون نریم🤔🥲
منم تا الان اهمیت نمیدادم ولی امروز شنیدم شک کردم ، سرچ هم کردم تو گوگل گفت اشکال شرعی داره ولی غذا ...
عزیزه دلم ببین
درسته که غسل و وضوی ایشون درست نیست ولی غذا درست کردن که اشکالی نداره اونکه میگن بهتره نخورید از باب انرژی که اون غذا میگیره میگن و بیشتر معنویه اصلا حکم خاصی نداره
تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕