2777
2789

لطفا دعا کنید شر آدمای اطرافم و بلا و بیماری از من و عزیزانم بدور باشه و آسیبی بهمون وارد نشه برای تعجیل در ظهور امام زمانمون و اینکه از یاریگرانشون باشیم دعا کنید ممنونم 🌸💜

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

3تا خوندم واست عزیزم

ممنون لطف کردی خواهر

برای ظهور امام زمان دعا کن قشنگم میشه یه حمد بخونید برام به نیت رفع مشکلاتم و برآورده شدن حاجتم دعام کنید که خیلی محتاج دعاتون هستم دعام کنید عاقبت بخیر بشم الهی که به آرزوهاتون برسید دعاتون میکنم که عاقبت بخیر بشید ♥️🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوندم 

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

عزیزم براتون دعا می‌کنم به حق امام رضا هر آرزوی داری حاجتی داری خواسته داری بهش برسی اونم خیلی زود بهترینها رو از خدا میخوام توی زندگی برات رقم بزنه کلی خوشحالی و خوشبختی و خوشی نصیبت کنه زود این اتفاق قشنگ برات پیش بیاد انشالله که تا آخر عمرت هیچ غم غصه ای نداشته باشی عاقبت بخیر شی موفق باشی کلییییی آرزوی قشنگ برات می‌کنم از خدا امیدوارم هر چی توی قلبت هست بهش برسی الهی آمین من از تهه قلبم دعا میکنم که امام رضا حاجت تو بده سلامتی ابدی نصیبت کنه هر چی از خدا میخوای بهت بده برای منم دعا کن به آرزو هام برسم ممنونت💙🫂💛💫✨❤️🫀♥️💕💖🌺🌸 سوره کوثر خوندم صلوات هم فرستادم

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›