2777
2789
عنوان

خانمایی ک بچشون خوب از پس خودش برمیاد و دفاع میکنه بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 17 پست
اخه ما هم یه پسر داریم توی فامیل همه از دستش عاصی هستن . همه را میزنه . رد میشه اونی که کنار منقل دا ...

خب اون مورد داره بحث من اینه ایا بگم وفتی کسی زد بزنه نزنه چی کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اون مورد داره بحث من اینه ایا بگم وفتی کسی زد بزنه نزنه چی کنه

من زیاد بلد نیستم ولی فکر میکنم بچه ای که بی دلیل میزنه یه لجبازی خاصی داره از اینکه بهش بگن نکن و بکنه خوشش میاد می‌دونه زدن بد هست و میزنه ، اگه بچه تون هم در خواب اون را بزنه مطمئنا دومی را هم ازش میخوره محکم تر 😑 . فکر میکنم زیاد نباید باهاشون صمیمی باشه تا ازش سواستفاده نکنن . یاد بگیره با با ادب ها بتابه بی ادب ها در حد سلام خدافظ . هم بی ادب ها حساب کار میاد دست شون هم بی ادبی شون روی بچه ات تأثیر نمیکنه ‌‌. اینجوری در بزرگی هم می فهمه با همه نباید بتابه . البته نظر منه . شاید هم اشتباه باشه