2777
2789

دختر من یه دخترعمو داشت ک دستش خیلی ول بود من بهش گفتم اگر اون زدت ناایست نگاش کن تو هم بزنش بعد ی مدت پیش خودم گفتم بچه رو دارم الکی وحشیش میکنم گفتمش کسیو نزن با حرفات جواب کارشو بده وبگو حق نداری متو بزنی و سرسنگین شو حالا یه بچه خواهر دارم هار اون پسره دختر من گفت من برنده شدم کلا این کلمه رو برا همه میگه حتی باباش بچه خواهرم یچی سنگین پرت کرد سمتش شانس اوردم نخورد به دخترم و اب ریخت رو دخترم به خواهرم گفتم یچی به بچت بکو برکشت گفت دختر تو میبینه بچه من حساسه نگه گفتم اخه اینم شد حرف؟ بچست یچی گفت این باید بزنه؟ اخرشم هیچیییییی به بچش نگفت خیلی زورم میاد دخترم فقط به خالش گفت منو زد خواهرمم چیزی نگفت نمیدونم باید به دخترم چی یاد بدم بگم طرز رفتار صحیح چیه

تازه خواهرم یه بچه بدنیا اورده تازه دختر من دوست داره ببینتش دخترم خیلی ارومه فقط تنها بدیش اینا خیلی حس برنده شدن داره همش میگه من برنده شدم این حرفش دعوا درست میکنه دخترم دوست داره بره پیش دخترخالش اما تو تمام این یک هفته که بدنیا اومده کلا ۱ بار دیدتش خواهرم ما رو  میپیچونه نریم خونش همچیو از چشم بچه من میبینه درصورتی که بچع خودش ۸۰ درصدمقصره و خواهرمم تذکر نمیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از اونام که میگم اگه زدنت بزنپسرمم از پس خودش برمیادبه دخترت یاد بده اول دستای اون بچه مقابلو بگی ...

اما وقتی میبینم اون به بچش تذکر نمیده دوست دارم بچه منم اونو بزنه یکی از بچه خواهرام پسره اون خیلی فضوله و دست بزن داره اما دختر من که میزنتش هیچوقت دختر منو نزده اون 

تازه خواهرم یه بچه بدنیا اورده تازه دختر من دوست داره ببینتش دخترم خیلی ارومه فقط تنها بدیش اینا خیل ...

بعضی ‌وقتا بعضی حرف ها خیلی زور داره از صدتا دعوا بدتره شما ببین دخترت چی میگه که حرص همه رو درمیاره

آلیس در سرزمین عجایب🥴خدا مهربونم پسرام در پناه خودت❤️
بعضی ‌وقتا بعضی حرف ها خیلی زور داره از صدتا دعوا بدتره شما ببین دخترت چی میگه که حرص همه رو درمیاره

تو دعوا بازم میگه من برنده شدم 🤣🤣 یا میگه حق نداری منو بزنی فکر کردی کی هستی ولی دل من خنک نمیشه نمیتونمم بچه ها رو تفکیک کنم بگم فلانیو بزن اون یکیو نزن

خب اینم اینحوری بود شوهرم گفت چیه بچه رو وحشی بار اوردی

به منم میگن یاد نده

ولی نه پسرم برا دعوا پیش قدم میشه نه خودم راضیم سه بچه رو اذیت کنه ولی خب همیشه بچه هایی که اهل کتک زدن باشن هستن باید از پس خودش بربیاد

نمیخوام بگن ترسوعه

اخه ما هم یه پسر داریم توی فامیل همه از دستش عاصی هستن . همه را میزنه . رد میشه اونی که کنار منقل داغ ایستاده را هول میده توی منقل ، برگ درختان را می‌کنه رادیو را بر میداره پرت می‌کنه زمین می‌خنده ، بچه ها را پس گردنی میزنه الکی.وقتی هم بچه ها می زننش مامانش میاد یه چک‌می خوابونه توییچ صورت اون بچه ای که پسر وحشیشو زده . واقعا بچه ها فقط ازش فرار میکنن که کتک نخورن . مریضه انگار نمی‌دونم بیش فعاله مشکل خانوادگی داره چشه آخه اینقدر غیر طبیعی و اذیت می‌کنه بزرگ و کوچیک ازش به عذابن

پسر من خیلیی بچه کیش بچه هارو میزد یعنی دختر ابجیم و خواهر شوهرم از دستش عاصی بودن من خیلی خیلی نگران بودم و پسرمو مقصر میدونستم دعواش میکردم الان ده سالشه خیلی مهربون و دلسوزه بچه ها تو هر سنی رفتارشون تغییر میکنه