2777
2789
عنوان

اخلاق بد شوهرم

3041 بازدید | 145 پست

چرا‌ شوهرم وقتی خواهرزاده ۲ سالشو میبینه جوگیر میشه و به‌من توجه نمیکنه؟؟ خیلی ناراحت میشم خیلی 

خواهرشوهرم شهر دیگه زندگی‌ میکنه ۲ هفته میره خونه خودش ۱ ماه میاد خونه مادرشوهرم این ۱ ماه که میاد میشه کابوس من با این ادا های حرص درار شوهرم اه

چیکار کنم؟ خیلی بهم برمیخوره نه وقت داریم تنهایی بریم جایی نه‌ چیزی هرجا میریم هستن 

نامزدیم هنوز نرفتیم خونه خودمون 

مثلا امروز بچه‌ گریه میکرد زنگ زدن به شوهرم‌گفتن دیدم مغازشو بسته رفته پیش بچه که چرا گریه میکنه 

خب ینی چی این کارا واقعا؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه شوهر خاله زنک و وابسته ای

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

حالا محبت وتوجه ب بچه خواهربرادر خوبه ن تااین حد ک رابطه خودت رو تحت تاثیربزاره

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

شوهر خاله‌؟

نه 

خاله زنک

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️