2777
2789
عنوان

اخلاق بد شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3046 بازدید | 145 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تکه خب دلیل نمیشه که یدونه خواهر شوهر‌من زاییده فقط؟

هنوز تو‌عقد هستید و خب بیشتر وقتش رو شوهرت خونه خودشون است 

برید خونه خودتون ان شاء الله اوضاع بهتر میشه و سرگرم زندگی خودتون می شید

به نظرم واسه اینجور مسائل اعصاب خودت رو خورد نکن و سخت نگیر 

میشه واسه سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستید
هنوز تو‌عقد هستید و خب بیشتر وقتش رو شوهرت خونه خودشون است برید خونه خودتون ان شاء الله اوضاع بهتر م ...

حل‌میشه ینی؟؟ خب بریم خونه خودمون هم همینه باز دیگه باز وقتی خواهرش میاد میره هرروز چه‌خاکی‌تو سرم‌ بریزم‌من

اره یه بار یه کوچولو. گفتم دیدم همشون جبهه گرفتن

اصلا نگو..بالاخره یکم تحمل باید داشته باشید..وقتی شما ازدواج کردید یعنی  انسان عاقل و بالغ هستید...سر این مسائل الکی خودتون رو از چشم نندازید...خانمها و دخترای امروز سر ی چیزای الکی زندگی رو تلخ میکنن..وجه شون رو خراب میکنن و سخت درست میشه بعدش...

با این حال واقعا میدونم چی میگی

چیکار کنم؟؟

اخلاقا و واکنشا متفاوته

اوایل دوستیمون شوهرم اینجوری بود تا حدودی ولی نسبت ب برادرزاده ها منم مستقیم گفتم وقتی هستن اگه میخای اینجوری باشی کلا نباش من از بودن نصف نیمه متنفرم ناراحت شد یکم بحث کردیم منم دقیقا مثل خوش رفتار کردم و بعد اون دیگه هیچوقت اون رفتارش تکرار نشد چ تو ۶سال دوستی ک الان ک ۵ساله ازدواج کردیم 

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
حل‌میشه ینی؟؟ خب بریم خونه خودمون هم همینه باز دیگه باز وقتی خواهرش میاد میره هرروز چه‌خاکی‌تو سرم‌ ...

مگه قراره هر روز بره به خواهرش سر بزنه وقتی خونه خودت رفتی 

به نظرم اصلا حساسیت نشون نده و به روی خودت نیار

اگر خیلی مسئله حیاتی شده و جوری که دائم شاکی هستی از یه مشاور خبره کمک بگیر

میشه واسه سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستید
اخلاقا و واکنشا متفاوتهاوایل دوستیمون شوهرم اینجوری بود تا حدودی ولی نسبت ب برادرزاده ها منم مستقیم ...

مال من‌میره به مامانش اینا میگه فوری واسه همین نمیتونم‌ چیزی‌بگم

مگه قراره هر روز بره به خواهرش سر بزنه وقتی خونه خودت رفتی به نظرم اصلا حساسیت نشون نده و به روی خود ...

این‌هرروز میره به نظرم‌ ینی‌ نره هم‌ زنگ‌میزنن بچه تورو میخاد‌ بیا