2777
2789
عنوان

اخلاق بد شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3046 بازدید | 145 پست
چیکار‌کنم‌؟

هیچی اونااومدن رفت زنگ نزن گیر نده یکم خودتو کمرنگ کن اگ بهت زنگ زد گفت چرا نمیای بریم بیرون یا زنگ نمیزنی بگو گفتم مزاحمت نباشم 🙄

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی اذیت میشم

منم باشم تااین حد وابستگی باشه اذیت میشم

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

آدم با محبت خوبه...منم خیلی حرص می خوردم دقیق همین جریان شما بود...سر سفره بیرون رفتن..ی عذابی بود برام اوایل ازدواج....ولی خب همسرتون مهربون هستند مطمعن باشید با شما و بچه های آیندتون هم مهربونن...

هیچی اونااومدن رفت زنگ نزن گیر نده یکم خودتو کمرنگ کن اگ بهت زنگ زد گفت چرا نمیای بریم بیرون یا زنگ ...

اون موقع خیلی بد دعوا راه میندازه امتحان کردم فورا میره به مامانش اینا میگه بعد مامانش زنگ‌میزنه‌به من

اون موقع خیلی بد دعوا راه میندازه امتحان کردم فورا میره به مامانش اینا میگه بعد مامانش زنگ‌میزنه‌به ...

اووووو چ لوسه

آدم با محبت خوبه...منم خیلی حرص می خوردم دقیق همین جریان شما بود...سر سفره بیرون رفتن..ی عذابی بود ب ...

خیلی اذیت میشم‌ اره سر سفره هم این ادا ها هست همه‌جا هست

اگه شوهرم اینجوری بود شقه شقش میکردم هرشقشو یه جا مینداختم بشه درس عبرت برای مردای بچه ننه و خاله زنک

هرچیزی حدی داره شوهرت شورشو دراورده 

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
خیلی اذیت میشم‌ اره سر سفره هم این ادا ها هست همه‌جا هست

حس بدیه درک میکنم...ی بچه دماقو شوهرت رو میبره برا خودش...ولی خب میگذره سخت نگیر نشون نده که بدت میاد..هیچی نگو وجهه ات خراب میشه پیششون..