2777
2789
عنوان

خدایا این امتحانات شهریور چی بود دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 62 پست
من نه رپلای زدم نه گفتم به تو بودم ولی حالا که خودت قبول داری طرفدار گوه هستی دیگه اونش به من مربوط ...

من هرگز طرفدار ظالم نخواهم بود گلم❤

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ی چیزایی این رسانه ها کردن تو مغز جوون ها و بچه هامون مثلا علت این همه بدبختی اینه که دارین لعن و نفرین میکنید و این برمیگرده به خودتون و این حرفا 

نه عزیزم ملت اگاه میدونن مشکل بدبختیاشون دقیقا کجاست و لعن بهشون هم کاملا به حقه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ویدئو اموزشی مناسب نهایی ببین برای هرکدوم چند تا ویدئو 2 ساعته هست ببخشید کدوم درسا رو افتادی که بگم ...

نیافتادم امتحانای دانشگاه به تعویق افتادن بجای خرداد افتادن شهریور

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

شما که حمد رو قبول داریزیارت عاشورا رو هم قبول داری دیگه؟زیارت عاشورا 100 تا لعن داره

❤🙏🌹حتما همینطوره گلم

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

شماآتیشت تنده برویه لیوان اب بخورهمه چی روبه هم ربط نده

ن عزیزم ربطی نداره با اب خوردن و اینا 

چرا خودتونو میزنید کوچه علی چپ

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن
من هرگز طرفدار ظالم نخواهم بود گلم❤

من کجا تورو لعنت کردم که میگی برمیگرده به خودت برگرده به خودت 

اتفاقا طرفداری چون اگه نبودی جواب منو نمیدادی 

من کجا اصلا به تو بودم که به خودت خریدی 

بنده خدا رو ولش کنین

دچار تناقضه

از یه طرف سوره حمد و مراسم رحلت پیامبر و حاجت گرفتن از امام رضا

از اون طرف نهههههههه نفرین کردن کار بدیهههههههه

انگار تو قرآنی که سوره حمد اومده خدا ظالما رو لعن نکرده

یا امام رضا قاتلای امام حسین رو لعن نمیکرده

بهشون درود میفرستاده که برکت بیاد تو زندگیش

3 تا موندهفلسفه و حکمت و کلام

کاش تک ماده میزدی نگران نباش به امید خدا پاس میشی

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

واس دانشگاهه هنوز امتحانای خرداد رو ندادیم بخاطر جن گ به تعویق افتاد

عع میگم چرا اسم درسای حکمت و کلام رو تاحالا نشنیدم

اهااا موفق باشی گل

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )