2777
2789

آدم در طی پروسه زایمان طبیعی کاملا به خودش مسلط هست طوری ک تکنیکای زایمان یادش بیاد مث تنفس درست و.... یا دردش انقد زیاده ک فقط میگی تموم شه راحت شم و دیگه هیچی برا آدم مهم نیست؟ 

بله مسلط،هست فقط چند دقیقه ی آخر ک بچه داره میاد جیغ میکشی😂

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا وقتی درد شدید نشده باشه بله میشه نفس عمیق کشید.

اگه مامای همراه داشته باشی خیلی کمکت میکنه

البته من تو دردای شدید چندتا نرمش رو به دستور دکتر انجام دادم

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

بستگی ب خودت داره باید سطح تحملت بالا باشه الکی کولی بازی درنیاری😐

من که قشنگ کولی بازی درآوردم  

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

بستگی داره یکی خیلی خوش زاست و یکی پر تحمل هست من خوش زا بودم از اول تا آخر درد و زایمان ۱.۵ ساعت شد.درداش واقعا واسم قابل تحمل بود به خدا تا اومدم که بفهمم درد چیه گفتن ۹ سانت شده بپر اتاق زایمان.دلیلشم پیاده روی به شدت زباد و ورزش و هفته آخر خوردن جوشانده گل گاو زبون و تخم شوید بود.پیاده روی زیاد خیلی خیلی موثره

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   

من مسلط نبودم مامای همراه داشتم اون کمک میکرد

برای دومی خیلی مسلط و شیک بودم خخ، نه ناله ای نه غر زدنی، هیچ

که به سزارین انجامید در نهایت😢 

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
من مسلط نبودم مامای همراه داشتم اون کمک میکرد برای دومی خیلی مسلط و شیک بودم خخ، نه ناله ای نه غر ز ...

اشکتو قربون😁😁

اگه نمیومدی اینجا شک میکردم😆

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

من ک تقریبا ده یاعت جیغ میزدم.. از هوش میرفتم.. دوباره ..جیغ... بیهوش...

کسی هم ب دادم نمی رسید...

دکترمم تو ترافیک مونده بود... کله بچه رو پرستارا گرفته بودن تا نیاد بیرون😔😔😔😔😔😔😔😭

من و شوهررررم.... یه دختر داریم شاه نداره...بخدا