2777
2789
عنوان

مامانایی ک طبیعی زایمان کردید یسوال

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 32 پست
اشکتو قربون😁😁 اگه نمیومدی اینجا شک میکردم😆

چند جای دیگه هم بودم... مشکلات سزارین 

کلا همه جا هستم 

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به بدنت و پروسه زایمانت داره، بعضی ها راحت زایمان میکنن و بعضی ها خیلی سخت

من آدم صبوری ام و اصلا و ابدا اهل جیغ و هوار نیستم. ولی اواخر پروسه زایمان، از درد بی تاب شده بودم واقعا...😫😫😫

البته جیغ نمیزدم فقط با صدای بلند حضرت زهرا رو صدا میکردم

نفوس حق النفس میدهند...
بستگی داره یکی خیلی خوش زاست و یکی پر تحمل هست من خوش زا بودم از اول تا آخر درد و زایمان ۱.۵ ساعت شد ...

من هیچ کاری نکرده بودم و البته زودتر از موعد کیسه آبم پاره شد.... بعد چندین ساعت تقریبا دوازده ساعت..تازه سه سانت بارپز شده بود😭😭😭

تا چندماه از زایمانم گذشته بود با یاد آوریش اشکام می ریخت تند تند

من و شوهررررم.... یه دختر داریم شاه نداره...بخدا
عزيزم پياده روي از كي شروع كردي ؟روزي چند ساعت؟

من کلا لز اولش پیاده روی داشتم خونمون هم طبقه ۳ بود آسانسور هم تا زایمان من خراب بود پله زباد بالا پایین میرفتم.هفته ۳۶ به بعد دیگه شبی ۱ ساعت بود چون ۴۱ هفته زایمان کردم از ۳۸ هفته دیکه شبی دو ساعت به بالا البته وسطش استراحت میکردم دکترم میگفت انقد راه برو تا شکمت سفت بشه و درد بگیره.بیچاره شوهرم انقد کنار من پیاده روی کرد که تو محل معروف شده بود

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
من هیچ کاری نکرده بودم و البته زودتر از موعد کیسه آبم پاره شد.... بعد چندین ساعت تقریبا دوازده ساعت. ...

آخی الهی.حالا من هر وقت یادم میاد با ذوق تعریف میکنم 

آخی الهی.حالا من هر وقت یادم میاد با ذوق تعریف میکنم 

نه .... ولی بعدش انگار همون دختر سابقم....

خداروشکر وزنم برگشت.. شکمم اصلا ندارم..هرکی می بینم فکر میکنه مجردم

من اصف با پولکی ترین دکترها بدترین زایمان و درد رو داشتم. فقط می گفتم منو بکشید راحت بشم

منم کلی پول دکتر عالی دادم.. اما موقع زایمانم رف خارج.. یکی رو فرستاد ک تا دوساعت بعد از موعد زایمانم هنوز نرسیده بود....

با لباسای بیرون اومد بچه رو دنیا آورد..

پرستارا میگفتن زودباش خانم دکتر بچه داره می پره بیرون....

شبیه اونایی ک تو روستا تنها می زاین..زاییدم

نه .... ولی بعدش انگار همون دختر سابقم.... خداروشکر وزنم برگشت.. شکمم اصلا ندارم..هرکی می بینم فکر ...

الحمدالله عزیزم.منم زود وزنم برگشت ولی شکمم شل شده چون کیسه آبم به شدت پر بود و خودت بچه هم بد نبود وزنش شکمم به عرض بزرگ شده بود خیلی

من صب ساعت ده آمپول فشارزدن تاساعت دو خیلی خوب بود باگوشیم بازی میکردم به دوستام پیام میدادم   ازساعت دو یه دردی اومد حالم بهم خورد ازاون لحظه به بعد زمان ومکان رو گم کردم  موقع دردام اصلن نفس نمیکشیدم آخرا بخودم اومدم دیدم چرت وپرت میگم