2777
2789
ای کاش شجاعت تورو داشتم منم انصراف میدادمالبته من ترارم ۸۳۰۰ بو پرستاری میاوردم

انشاالله هرچی صلاحته، دلتو بد نگیر ، من علاقه نداشتم سبک زندگی مورد نظرم معلمی نبود و هدفم این بود که اگه شرایطش باشه مهاجرت کنم که با فرهنگیان نمیشد بهش رسید

انشاالله هرچی صلاحته، دلتو بد نگیر ، من علاقه نداشتم سبک زندگی مورد نظرم معلمی نبود و هدفم این بود ک ...

منم اصلا به فکر فرهنگیان نبودم یهویی قبول شدم ترسیدم مثل پارسال بشه رتبه دهی باز هیچی نیارم

ولی الان که یک ساعت گذشته از تایم انصراف پشیمون شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اصلا به فکر فرهنگیان نبودم یهویی قبول شدم ترسیدم مثل پارسال بشه رتبه دهی باز هیچی نیارمولی الان ...

دیگه به چیزی فکر نکن، حتما صلاح و خوشبختیت فرهنگیانه، نگران نباش

سلام یه سوال اگه دستمون بخوره رو اون قسمت انصراف 

انصراف ثبت میشه برامون یا مراحل دیگه ایم داره؟

میشه اگه پیامک میاد متن پیامشو بگید

میترسم من

بعضی وقتا حس میکنم خیلی بدشانسم.دوست دارم خلافش بهم ثابت بشه 
تلاشم بیشتر از دبیری بوده هیچوقت به معلم شدن فکر نکردم

پس اشتباه نکردی اگه علاقه نداری و بیشتر میخوای فقط پیر می‌شدی بشینم تلاش کن عزیزم ب باقی توجه نکن 

من خودم دانشجومعلمم میدونم بدون علاقه نمیشه