2777
2789
کار خوبی کردی ان شاءالله پزشکی یا پیرا رشته ی خوبی بیاری منم جات بودم همینکارو میکردم ولی من از همون ...

مرسی قشنگم، نه متاسفانه، فکر هم نمیکنم قبول شم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا پشیمونش میکنین خیلیا هستن حتی سرکارن انصراف میدن موقعی پزشکی یا فیزیوتراپی دندان چیزی قبول بشه خ ...

شما شاید تجربه ندارید ولی من تجربه دارم که گفتم بهتر از اینه که دنیای خیالی براش ترسیم کنیم ...من واقعیت گفتم نه رویا پردازی 

خدایا دستم زیاد گرفتی معجزه هاتو زیاد دیدم بازم دلم معجزه میخاد💔

اسی پشیمون نمیشی ایشالا که موفق باشی عزیزم.

منم سال اول که کنکور دادم راحت رتبه ام به فرهنگیان میخورد(اون موقع انقدر مصاحبه و دنگ و فنگ نداشت)و بقیه بهم میگفتن بزن برو حقوق داری. ولی من هیچ وقت علاقه ی معلمی در خودم ندیدم.

نزدم. یه سال پشت موندم رشته مورد علاقمو قبول شدم.

بهتر از بی حقوقی ای هست که فقط علاقه برات مونده و هیچ دردی نمیخوره

هر رشته‌ای که قبول شم قطعا سرکار میرم و به درآمد میرسم کف قبولیم میشه رشته هایی مثل اتاق عمل و پرستاری، فضای فرهنگیان رو دوست نداشتم پدر و مادرم هردو فرهنگین هرچی فکر کردم دیدم این زندگی ایده آل من نیست

اسی پشیمون نمیشی ایشالا که موفق باشی عزیزم.منم سال اول که کنکور دادم راحت رتبه ام به فرهنگیان میخورد ...

چه رشته ای رفتید ؟

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
هر رشته‌ای که قبول شم قطعا سرکار میرم و به درآمد میرسم کف قبولیم میشه رشته هایی مثل اتاق عمل و پرستا ...

انشالله که برسی به چیزی که میخای ولی همون کف قبولیت که گفتی به درد نمیخوره پرستاری و اتاق عمل نرفتی کار کنی ببینی محیط بیمارستان چیه 

خدایا دستم زیاد گرفتی معجزه هاتو زیاد دیدم بازم دلم معجزه میخاد💔

تراز کل تجربیت چنده؟ مگه کدوم شهریبا ۸۴۰۰ غیر ممکنه

دوستم قبول شده دلیلی نداره که دروغ بگم چیزی بهم نمیرسه، شهر رو اینجا نمیتونم بگم اگه تمایل دارید درخواست دوستی بدید بگم

هر رشته‌ای که قبول شم قطعا سرکار میرم و به درآمد میرسم کف قبولیم میشه رشته هایی مثل اتاق عمل و پرستا ...

دقیقا مامان منم فرهنگیه و اصلا بهم فرهنگیان رو پیشنهاد نمیکنه ما کلا نصف فامیلمون فرهنگی هستن و همه اشونم بچهاشونو فرستادن داروسازی و دندون و پیراها

انشاالله قبول بشی 🥺امسال نشد سال دیگه کنکور میدی مهم اینه هدف و ارادشو داری

ممنون گلی، نه دیگه توان پشت کنکور موندن ندارم هر یه سالش ده سال از عمرم کم می‌کنه😂

خواهش میکنم عزیزم من میگم یا داروسازی قبول بشم یا فیزیوتراپی و بینایی سنجی ولی فک نکنم قبول بشم🤦‍♀️ ...

داروی تعهدی هم پارسال برای بعضی از شهرها به دفترچه اضافه شده بود، اگه برای استان شماهم اضافه شده باشه خیلی خوبه چون تعهدی ها بومی پذیری دارن، فیزیوتراپی که من هرچی دیدم قبول شدن از پزشکی ها اطرافم رتبه بهشون بهتر بود، بینایی هم خیلی عالیه یکی از آشناها بود با کار تر و تمیز و سبک درآمد خیلی خوبی داشت، انشاالله هرچی صلاحته قشنگم 

داروی تعهدی هم پارسال برای بعضی از شهرها به دفترچه اضافه شده بود، اگه برای استان شماهم اضافه شده باش ...

ان شاءالله عزیزم همچنین

امیدوارم رشته ی مورد علاقه اتونو قبول بشید🩷