2777
2789
عنوان

دوست مغرور و بی جنبه

82 بازدید | 11 پست

دوست صمیمیم خیلی مغروره و سرسنگین رفتار میکنه ۱۹ سالشه . فکر کنید با منی که ۵ ساله دوستیم اینهمه خودشو میگیره پیش غریبه ها چطوره . هردفعه راجب یچیز عادی بحث میکنیم یجور رفتار میکنه که انگار همه چیز دونه یا الکی الکی میگه ول کن ول کن الان دعوا میشه کلا ذهنش منفیه جنبه بحث ساده هم نداره خیلی ادعاشم میشه . اینم بگم که دستاوردی نداره که بگم بخاطر اونه که اخلاقش اینجوریه وضع مالیش صفره قیافه و اندام چنان تعریفی نداره حتی خاطر خواهم نداره که بگم بخاطر اون فکر میکنه خیلی باحاله . مشکلات خانوادگی زیادم داره . من نمیدونم این به چیش مینازه و غرور داره انقدددد.. باهام انقدر زیادی سرسنگینه که من حس میکنم با یه غریبه دارم حرف میزنم . کسی مثل من بوده همچین دوستی داشته باشه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عصبی هستید،ناراحت یا هر چیزی..

اما،اون دوستتون بهتون اعتماد کرده و راجع به مسائلش باهاتون صحبت کرده؛به نظرتون کار درستیه پشتش جار میزنید ؟؟..

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".                                 
احتمال خیلی زیاد مشکل خودشیفتگی داره شک نکن یه اختلالی داره وگرنه با ادم عادی ادم به بحث نمیرسه

اخه اعتماد به نفسشم پایینه میتونم بگم هیچی نداره حتی اعتماد به نفس ولی تو مغرور بودن درجه یکه

عصبی هستید،ناراحت یا هر چیزی..اما،اون دوستتون بهتون اعتماد کرده و راجع به مسائلش باهاتون صحبت کرده؛ب ...

پشتش پیش شماهایی که نمیشناسیدش جار زدم که حتی نمیدونید اسمش چیه و بعدشم چیز جزئی از زندگیش نگفتم، اول فکر کنید بعد حرف بزنید

پشتش پیش شماهایی که نمیشناسیدش جار زدم که حتی نمیدونید اسمش چیه و بعدشم چیز جزئی از زندگیش نگفتم، او ...

چیز جزئی از زندگیش نگفتید ؟😂…

من قصد دعوا ندارم دوست عزیز؛فقط حرفم اینه،حدقل به حرمت پنج سال دوستی بهتر بود انقدر تخریب نکنید دوستتون رو.

اگر فکر میکنید نمیتونید باهاش بسازید تمومش کنید 

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".                                 
چیز جزئی از زندگیش نگفتید ؟😂…من قصد دعوا ندارم دوست عزیز؛فقط حرفم اینه،حدقل به حرمت پنج سال دوستی ب ...

چی میگی من از کلیت رفتارا و زندگیش گفتم و خلاصه حرفام این بود که هیچی نداره حتی اعتماد به نفس ولی به خودش مینازه

بعدم تخریب کردنش (با اینکه تخریب نکردم فقط توصیفش کردم) پیش شماهایی که شناختی ازش ندارید اعتمادی رو از بین نمیبره

خواهشا وقتی که نمیدونید معنی واقعی تخریب چیه و پیش چه کسایی تخریب میشه نظر ندید 

مرسی

چی میگی من از کلیت رفتارا و زندگیش گفتم و خلاصه حرفام این بود که هیچی نداره حتی اعتماد به نفس ولی به ...

هرکی یه درکی از تخریب داره.

اخه اعتماد به نفسشم پایینه میتونم بگم هیچی نداره حتی اعتماد به نفس ولی تو مغرور بودن درجه یکه

خانواده مامان منم هیچی ندارن

ولی همشون خودشیفته هستن

اتفاقا خودشیفته ها از شدت تحقیرا و عقده های بچگیشون خودشیفته میشن

تعریف اختلال شخصیت هم بد جا افتاده از قدیم

الان جدیدشو برو بخون اصلا یه ادمای دیوصفتی هستن

بدجنس 

باهاشون مخالفت نمیتونی بکنی

یهو از یه بحث کوچیک یه دعوا درست میکنن در حد جنگ جهانی 

پر از عقده  وکمبود

اگه یهو یه مشکلشونو نشونه بگیری مثل اسپند رو اتیش میشن 

با مردم و غریبه ها خوبن با نزدیکان مثل سگ میمونن 

خانواده مامان منم هیچی ندارنولی همشون خودشیفته هستناتفاقا خودشیفته ها از شدت تحقیرا و عقده های بچگیش ...

بخدا حق... رفتاراشو با یه غریبه ببینی خیلی خوبه ولی با دوست صمیمیش مثل غریبه ها رفتار میکنه... همین امشب بحث خیلی کوچیکو برد سمت اینکه ول کن الان دعوامون میشه و... درصورتی که قرار نبود دعوایی بشه و ذهن اون از این بحث به این سادگی دعوا ساخته بود.. شایدم اختلال داره

بخدا حق... رفتاراشو با یه غریبه ببینی خیلی خوبه ولی با دوست صمیمیش مثل غریبه ها رفتار میکنه... همین ...

شک نکن اختلال داره

اگه چت جی پی تی داری نصب کن رفتارای دوستت رو توضیح بده قشنگ پتشو میریزه رو اب برات

فکر کن الان باهاش صحبت میکنم کل دوست و فامیلمو یه عالم برچسب زده بهشون یعنی حرف میزنه دلم خنک میشه میگه فلانی حسادت پنهان داره اون یکی خودشیفته هست یا میگه فلانی کنترل گره