2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چی بگم که خوابم نمیرم ولی به کارام نمیرسم   

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

مجرد ، زیاااااااد

سعی کن عادت زندگیتو تغییر بدی 

من مجردی زیاد نمیخابیدم ولی تنبل بودم از اونا که یه جارو کشیدن یا کته درست کردن بلد نیستن

ولی متاهل که شدن خانواده شوهرمو دیدم زرنگ شدم تقریبا 

♡
سعی کن عادت زندگیتو تغییر بدی من مجردی زیاد نمیخابیدم ولی تنبل بودم از اونا که یه جارو کشیدن یا کته ...

نهههه واسه کارای خونه اوکیم همه کار میکنم ، ولی میخوام مهارتی چیزی یاد بگیرم میندازم‌عقب 

نهههه واسه کارای خونه اوکیم همه کار میکنم ، ولی میخوام مهارتی چیزی یاد بگیرم میندازم‌عقب

سعی کن خوتپ مجبور کنی مثلا به یکی بگو اون کلاس ثبت نامت کنه یا تلفنی وقت بگیر اینجوری مجبور میشی بری دنبالش

♡

اسی این کاربره تایپک قبلیت مخ منو سرویس کرد ادم مگه انقد نفهم میشعهه😐😂😂

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

قرار نیس بی احترامی کنی ، نیا تو تاپیک مگه کسی مجبورت کرده

وا😐😐من به کسی بی احترامی نکردم اون خانوم هی توهین کرد بهم منم که داشتم راهنماییت میکردم 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding