2777
2789
عنوان

خودکشی

234 بازدید | 29 پست

هر وقت به این کار فکر کردم حس کردم چقدر میتونه احمقانه باشه

حتی زندگی پس از زندگی هم دیدم و میدونم چقدر میتونه سخت باشه

هیچ وقت اهل درد و دل کردن نبودم هیچوقا اما یکدفعه فکر کردم بیام یه چیزایی و بگم

اما تازگیا خیلی بهش فکر میکنم

من 17سالمه دو سال دیگه کنکورمه کلی هدف دارم واسه این زندگی کوفتی ولی اصلا شرایط خوبی ندارم

همه باهام دشمنن همه باهام میجنگند خسته شدم

بابام سر کار نمیره و یه عوضیه

مامانم یه بلایی سرم آورده شش ماهه باهاش حرف نمیزنم

همه باهام دعوا دارن از یک ازمون که بخوام شرکت کنم تا...

تو خونه ننجونم زندگی میکنیم و هیچ اتاقی ندارم هیچ جایی واسه درس خوندن ندارم و دارم نابود میشم از این روز هایی که میرن من دو سال دیگه کنکورمه و به معنای واقعی هیچ جارو ندارم

پوله آزمون هم ندارم تا پول کتاب تست هم ندارم

ننجونم پیره تو خونه دسشویی میکنه و بوش حالمو بهم میزنه مامانم هم اینکارو میکنه حتی حمومم میرم پره شلوار که توش دسشویی کردن و میخوام بالا بیارم

همیشه هم مهمون تو خونمونه و بازم بی جایی

دیگه داره حالم به هم میخوره از بی پولی از این همه دشمنی از این همه دعوا از اینکه هیچکس به من گوش نمیده اینکه بابام ارثشو داره بفروشه خونه بگیره ولی نمیگیره از بوی دسشویی از بی جایی از اینکه معلما فکر میکنن من نمیخوام بخونم در صورتی که من هیچ جارو ندارم از مقایسه از این همه دعوا این همه مخالفت

من نمیخوام بدبخت بمونم ولی حتی جایی واسه درس خوندن ندارم حتی کتابخونه هم درست حسابی باز نیست

امروزم بابام بهم گفت نمیخوامت گفت خودتو بکش منو راحت کن

من نمیخوام تو این خونه بمونم شاید تو خوندن واستون راحت باشه ولی شما نمیدونین فقر یعنی چی اینکه همه مخالفت باشن یعنی چی یه نفر بهت گوش نده یعنی چی بوی دسشویی خونتون بده یعنی چی منت عمه و.. و بقیه واسه زندگی تو یه سگ دونی یعنی چی

خیلیییی سعی کردم فکر نکنم چون هر بار فکر کردم دیوونه شدم ولی نمیشه بیشتر این

من واقعا نمیخوام تو خونه ای بمونم که بهم گفتن منو نمیخوان نمیخوام هم دختر فراری بشم چون حتی جایی رو ندارم نمیدونم هم اصا چطوریه نمیخوام بدبخت بمونم ولی شرایط درست کردنشم نیست پس واقعا فکر میکنم باید خودمو بکشم اما میترسم نمیرم و سلامتیم هم از دست بدم

مردن از این زندگی سگی بهتره من نمیخوام تو خونه ای که همه باهام دشمنن بمونم

یا میمیرم

یا میمیرم و میفهمن باهام چیکار کردن و عذاب وجدان میگیرن

یا نمیمیرم و به خودشون میان

شاید نمیری ...یه عمر با یه عالمه عوارض به خاطر تلاش برای خودکشی زندکی میکنی ...

فکر میکنی خانواده ات به خودشون میان ؟ ن وقتی ببینن تلاش برای خودکشی کردی شیاد خودشون سرتو ببرن روت اسید بریزن بندازنت تیمارستان 

اینکارو نکن منصرف شو . فکر کردی این راه حله ؟

بمون و بجنگ 

هر چی میگم که نباید باور کنی حاجی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سن تو بودم کلی از این فکرا  اومد تو سرم اما الان خداروشکر میکنم دست به این کار نزدم 

خودکشی اصلا راهش نیست .

کسی که خودکشی میکنه از رحمت خدا به دوره آیا ارزشش داره برای اینکه بقیه به خودشون بیان خودت رو از رحمت خدا  دور کنی

اللّهم عجل الولیک الفرج

عزیزم از این در به اون در فرجه. یه راهی برات باز میشه شک. نکن. سنی نداری عشقم انقد نا امید نباش. دیدم کسایی که شرایط شمارو داشتن ولی الان زندگی خوبی دارن. درست میشه 

مامانت چرادتو خونه دستشویی میکنه مشکل جسمی دار؟ 

تو سن تو بودم کلی از این فکرا اومد تو سرم اما الان خداروشکر میکنم دست به این کار نزدم خودکشی اصلا ر ...

چطوری خدا از‌ 8 سالگی تا 17 سالگی یه نفر دعا میکنه ولی همیشه زندگیش بدتر میشه؟

توسنی نداری روزای خوبت توراهن

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

با خودکشی نه تنها مشکلت حل نمیشه بلکه همین مشکلات دنیویت رو هم  به اضافه عذابهای اون دنیا با خودت میبری و کلا دنیا وآخرتت رو میبازی 

دنیا که دوروزه لااقل مواظب باش آخرتت رو نبازی 

اللّهم عجل الولیک الفرج

عزیزم از این در به اون در فرجه. یه راهی برات باز میشه شک. نکن. سنی نداری عشقم انقد نا امید نباش. دید ...

مامانم پاش درد میکنه از یه طرفم خیلی از ترحم خوشش میاد همیشه سعی داره بگه بدبخته

اختیار دستشوییش و بعضی وقتا نداره خوب این یه بیماریه من حرفی ندارم ممکنه واسه هر نفر پیش بیاد

اما قابلیت شستن خودشو که داره!

باورت میشه یه بار ۶عصر تا ۱۱شب خودشو نشست

من انقدر گریه کردم و دعوا کردم که خودشو آخرش شست انگار هیچ مشکل خاصی نیست انگار نه انگار که چیکار کرده!

تازه میگه تو که نماز نمیخونی چرا برات مهمه

یک نفر عاقل تو خانواده و کل طایفه تون نیست پدرتو نصیحت کنه

نه واقعا

به هیچکس گوش نمیده

یه روز میگه باشه خونه میخرم یا یه اتاق میسازم ولی همه اششش لب و دهنه هیچکاری نمیکنه

کو رحمتش واقعا دیگه خسته شدم

ببین من همین الانشم کلی مشکل سرم اومده ولی با خودم میگم دنیا دوروزه تموم میشه 

نمیدونم آدم معتقدی هستی یا نه ولی ان شاءالله ظهور نزدیکه تموم میشه روزهای بدمون ان شاءالله مهدی فاطمه میاد

اللّهم عجل الولیک الفرج