2777
2789
عنوان

بدقولی همسر

207 بازدید | 18 پست

دوستان شوهرم اصلا اجتماعی نیست

علت های متعددی داره، از شخصیتی و تربیتی بگیر تا شغلی

فردا هم میخوام برم روستای پدریم همراه خانواده م

دفعه ی قبل عاشورا رفتم، تنها بودم همه با همسراشون اومده بودن، خیلی دلم گرفت

وقتی برگشتم از همسرم قول گرفتم تا این دفعه با هم بریم

حالا هم کارشو بهونه کرده، و میگه چون ما یه نصفه روز زودتر میریم نمیاد!!! کارش آزاده. 

میگه وایسا فردا با هم بریم ولی من قبول نکردم، اول این که چون سالگرد یکی از اقوام پدرم هست، پدرم توقع نداره اما میفهمم که خیلی دوست داره ما هم بریم. حالا که همسرم نمیاد حداقل خودم برم. دوم این که میدونم به احتمال خیلی زیاد همون فردا هم نمیبره چون خودمون ماشین نداریم و باید ماشین پدرشوهرم رو ببریم، که اونا هم ممکنه سختشون باشه و خود شوهرم هم این موضوع رو دوست نداره و دفعه ی قبل هم به خاطر ماشین نیومد.

خیلی طولش داد تا خبر بده باهامون میاد یا نه، و وقتی گفت نمیاد حس کردم پدرم هم ناراحت شد. 

از قولی که بهم داده بود و زد زیرش ناراحتم ولی از ناراحتی پدرم خیلی بیشتر ناراحت شدم. دلم خیلی گرفته.

I will always love you❤️💖💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید ماشین بخره درست بشه

بهتر که میشه

ولی کلا اجتماعی هم نیست

یادمه اوایل ازدواجم مادرشوهرم سر این که نمیخواستم برم ختم مادرشوهر خاله ی شوهرم باهام بحث کرد!!!! 

این قوم و خویش پدرم نسبتش خیلی نزدیک تره، همه هم میان، ما قبلا یکی از مراسمات رفتیم ولی الان چون به همسرم گفتم که پدرم دوست داره بریم توقع داشتم بیاد

آخه پدرم خیلی بهمون لطف داره

وقتی دوس نداره بیاد چرا مجبورش میکنی اخه خودتو بزار بجای همسرت واقعا عذاب اوره جایی که خوشت نمیاد ب ...

عزیزم منم بعضی جاها دوست نداشتم برم ولی به خاطر همسرم رفتم

نمیشه که آدم فقط خودش رو در نظر بگیره

ضمنا من از قبل کلی اصرار و برنامه ریزی کرده بودم جدای مراسم سالگرد

نمیدونم، ولی من توقع داشتم یا به قولش عمل کنه، یا به احترام پدرم و حرف من بیاد بالاخره

بهتر که میشهولی کلا اجتماعی هم نیستیادمه اوایل ازدواجم مادرشوهرم سر این که نمیخواستم برم ختم مادرشوه ...

اخی 🥲

دیگه خودت انتخابش کردی تو نامزدی متوجه شدی حتما هرکی ی ایرادی داره دیگه

اخی 🥲دیگه خودت انتخابش کردی تو نامزدی متوجه شدی حتما هرکی ی ایرادی داره دیگه

میدونم

همسرم واقعا خوبه

ولی این اجتماعی نبودنش یه کم منو تحت فشار میزاره، حداقل در مقابل دیگران، خودم کنار میام یجوری

دلت نگیره

نمی‌خوام بگم این موضوع اهمیت نداره

ولی به خودت مسلط باش 

به شوهرت فشار نیار

با پدرت برو که تو مراسم هم باشی

اصلا به این فکر نکن که بقیه همراه شوهراشون هستن

می‌دونم مهم هست ولی ایراد نداره 

همیشه تو مشکلات یکی باید کوتاه بیاد

اگه برای شوهرت اینقدر سخته ولش کن تو این مورد شما کوتاه بیا

حتما شعورش رو داره که شما از حقت گذشتی

فقط براش توضیح بده به خاطر راحتی اون داری کوتاه می‌ای تا تو معذوریت ماشین قرض گرفتن نرفته

امیدوارم این اخلاقش به مرور زمان بهتر بشه

و هیچ وقت دلت نگیره

یادت باشه اگه شوهرت تو این مراسم نیست دلیلش تنها گذاشتن شما نیست

فقط شرایطش ok نبوده

حتما قلبا نمی‌خواد دلخورت کنه 

اولش همسر منم همینجوری بود بعد از 7 سال درست شد البته کلا همه فامیل باهامون قطع ارتباط کردن

الان متوجه نمیشم، همسرت درست شد یا چون با همه قطع ارتباط کردید مشکلتون حل شد؟ البته ببخشید اینجوری میگم

اگه اصلاح شد میشه بگی چطوری؟ 

دلت نگیرهنمی‌خوام بگم این موضوع اهمیت ندارهولی به خودت مسلط باش به شوهرت فشار نیاربا پدرت برو که تو ...

خیلی به همچین کامنتی نیاز داشتم، ممنون واقعا💗🌹