2777
2789
عنوان

ای خدا چرا باید عروسیم اینشکلی شه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1752 بازدید | 68 پست
همیشه موقعه عروسی یکی میوفته میمیره😕

عروسی منو خواهربرادرام ۶الی ۹نفر مردن تاگفتیم چهلم فرد فوت شده دراومده یه روز مونده به چهلمش یکی دیگه فوت کرد ۵ماه اینا عروسی افتاد عقب فکرکن دیگه ماچه فلک زده ای هستیم بعد تموم شدن عروسیمون هم نهایت یک نفر فوت کنن ودیگه کسی فوت نکرد بهدعروسیمون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب اگه بری خونت مطمئنی بعد چند ماه همسرت مجلس میگیره؟

تا الان هر حرفی زده رو حرفش بوده ادنی نیس بزنه زیرش 

منم اگر قرار بر ابن باسه ازش امضا میگیرم

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

نظر خودت عالی هست ولی بعد چهار ماه جشن نگیر انشاالله سالگرد ازدواج مفصل بگیر

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

خیلی خانواده همسرم متعصبن رو شان خانوادگیشون و نیگن برا ما زشته خاک برادرم خشک نشده مراسم عروسی بگیر ...

اخه روح اون مرحومم والا راضی نیست شما علاف شین 

چ میشه کرد با همسرت صحبت کن اخه دیگه کلی قرارداد بستین همه جا اونم تو این وضعیت راضیش کن بعد چهلم بگیرین یا خیلییی مراسم کوچیک و کوتاه بدون رقص تهش نمیدونم واقعا امیدوارم هرچی صلاحه بشه 

عزیزم خیلی متاسفم بابت این اتفاق اما ۴ماه رو تحمل کنی بهتره به حرف خانواده گوش بدید

ممنون گلم 

آخه خونه اجاره کردیم 

قرارداد فسخ نمیشه 

چطور اجاره بدیم خونه خالیه

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

نظر خودت عالی هست ولی بعد چهار ماه جشن نگیر انشاالله سالگرد ازدواج مفصل بگیر

حالا منظورم اینه ک بعدا ی جشن بگیریم 

نه تومان بعد ۴ ماه 

سالگرد راضیم اما خانوادم بشدت مخالفن و میگن باید برم سهر شوهرم اگر مراسم میخوام بعدش بگیرم و از فامیل ما هیچکس نمیاد

تا الان هر حرفی زده رو حرفش بوده ادنی نیس بزنه زیرش منم اگر قرار بر ابن باسه ازش امضا میگیرم

چی بگم والااا 

چون چندماه خونه دار بشی دیگه گمون نکنم جشن بگیره

ولی خب از اینورم منطقی نیست چندماه خونه خالی بمونه 

منم ی ماه دیگه عروسیمه خودم نخواستم مراسم بگیرم میخوام برم مشهد برگردم ی مهمونی خودمونی بگیرم توهم اگه تو دلت نمیمونه برو سفر برگرد سرخونه زندگیت

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 
خیلی خانواده همسرم متعصبن رو شان خانوادگیشون و نیگن برا ما زشته خاک برادرم خشک نشده مراسم عروسی بگیر ...

برو اتلیه بهترین ارایش بهترین لباس عروسم کرایه کن  یه چیزی هم هست عروسا قبل عروسی میرن فیلم میگیرن اسمش یادم رفته فرمالیته هست فکرکنم اسم فیلمه بعدشم برید مسافرت ماعروسی گرفتیم پول نداریم بریم تادم در لاقل تو وشوهرت برین یجایی بگردین