2777
2789
عنوان

ای خدا چرا باید عروسیم اینشکلی شه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1667 بازدید | 65 پست
منم نمیتونم بگذرم نمیتونمم صبر کنم اونم با وجود خونه زندگی خودم تو خونه بابام بشینم هر ماه پول اجاره ...

اگه بری سر خونه زندگیت، مردم پاگشات می‌کنن. یا میان خونت و برات کادوی عروسی میارن... اگه اینکارا رو بکنن دیگه عروسیتم بی ملنی میشه براشون، چون مهمونا واسه کادو دادن میرن عروسی. میتونی جلوشونو بگیری نیان خونت و یا دعوتت نکنن به عنوان پا گشا

سلام عزیزم من دقیقا ی روز قبل عروسیم شوهر عمه همسرم فوت کرد کل چیزایی که برنامه ریزی کرده بودیم رفت هوا واااای چ بلایی سرم اومد فقط من درکت میکنم الان چه حالی داری حس میکردم بدشانس ترین دختر دنیام

خیلی ضربه بدی خوردم منم شهرمون دور بود من شهرستان بودم اون استان

خیلی سخت بود خدایا الانم که از کنار اون تالار رد میشم انقدر گریه میکنم که نگو.یک ساله از این موضوع میگذره

من وایسادم تا چهلم بعد چهلم تعداد مهمونا رو نصف کردم یه جای کوچیک گرفتم یه سالن دوباره عروسی گرفتم

ولی حساب کن یه عروسی مجلل کامل بدون هیچ کم و کسری ضرر کردیم همه تالارو خواننده و همشون پولو بردن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم من دقیقا ی روز قبل عروسیم شوهر عمه همسرم فوت کرد کل چیزایی که برنامه ریزی کرده بودیم رفت ...

عزیزم 

خیلی سخته خیلی 

باز خداروشکر هر جی بود تموم شد الان سر زندگیتی 

ما ک رو هواییم 

دعا کن واسم🫠🫶🏻

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

عزیزم خیلی سخته خیلی باز خداروشکر هر جی بود تموم شد الان سر زندگیتی ما ک رو هواییم دعا کن واسم🫠🫶🏻

حتما عزیزم خداکنه به هرچی که دوست داری برسی ولی من میگم بعد چهلم یه مراسم جمع و جور بگیر چون نداشتن یه کلیپ و عکس و مراسم میشه حسرت رو دلت

من همین الانیشم حسرت اون عروسی بزرگم که بهم خورد رو دلمه

خیلی خانواده همسرم متعصبن رو شان خانوادگیشون و نیگن برا ما زشته خاک برادرم خشک نشده مراسم عروسی بگیر ...

عزیزدلم شاید حکمتی توش بوده انشاءالله اون پول خرج سیسمونی بشه نگران نباش خدا خیللی بزرگ ما که از آینده بی خبریم انشاءالله خوشبخت بشی ♥️♥️♥️♥️🫂🦋