2777
2789

من از بچگی رنگ چشمام با هم فرق داره و هیشکی تو خانواده ی ما اینطوری نیست فقط من اینطوری مادرزادی شدم الان ۳۳ سالمه و همیشه این حس عجیب و غریب رو داشتم 

بعضیا خیلی خوششون میاد ازم ولی بعضیا از من میترسن ، تازه چشام به نور هم حساسه و با تابیدن نور رنگ چشام عوض میشن و اگه مدتی توی تاریکی باشم باز رنگ چشمام تیره تر میشه یکی از چشمام عسلی هست و اون یکی سبز ولی توی تاریکی باشم اونی که عسلی هست قهوه ای میشه و اونی که سبزه رنگش عسلی میشه 

یه بار رفتم دکتر و چشمامو تست کرد با دستگاه و اینا گفت هیچ مشکلی نداری این یه جهش ژنتیکی هست 

برای من که مشکلی نداشته و تا الان هیچ دردی یا ضعفی تو چشمام حس نکردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکی رو دیدم چشمای مامانه سبز بود باباعه آبی 

چشمای بچشون یکی سبز خوش رنگ شده بود یکی آبی خوش رنگ 

خیلی قشنگه بنظرم 

بنظر من خدا برای شما چشم دو رنگا یه تفاوت خاصی قائل شده نسبت به بقیه و خیلی خاصه