2777
2789
عنوان

من امروز کلا خواب بودم

39 بازدید | 6 پست

عجیب اما واقعی🙁

سرما خوردم دیشب ساعت ۱۲ خوابیدم

بینش چن باری بیدار شدم برای ناهار و صبحانه و دارو

ولی تا الان همش خواب بودم

الانم برقا رفته نشستم تو تاریکی دلم گرفته🥲

راستی چرا ادم سرما میخوره دلش میگیره؟

منم سرما خوردم

حالم از زندگی داره به هم میخوره فقط میخوام خوب بشممم

حوصله‌ی هیچی ندارم کلی از درسام عقب موندم

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

منم سرما خوردمحالم از زندگی داره به هم میخوره فقط میخوام خوب بشمممحوصله‌ی هیچی ندارم کلی از درسام عق ...

دقیقا منم مثل تو

از کل کارام عقب موندم

یه فرصت کاری رو بخاطر این مریضی از دست دادم و چقد حسرت میخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سرما خوردمحالم از زندگی داره به هم میخوره فقط میخوام خوب بشمممحوصله‌ی هیچی ندارم کلی از درسام عق ...

دقیقا منم مثل تو

از کل کارام عقب موندم

یه فرصت کاری رو بخاطر این مریضی از دست دادم و چقد حسرت میخورم

دقیقا منم مثل تواز کل کارام عقب موندمیه فرصت کاری رو بخاطر این مریضی از دست دادم و چقد حسرت میخورم

قشنگ میفهممت

حوصله هیچی ندارم. فقط غذا میخورم گرسنم نشه و گرنع برام مزه هم نداره

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

هوف دقیقاکاش صبح که بشه حالمون خوب شده باشه به زندگیمون برسیم

خدا از دهنت بشنوه عزیزم🥺🤍